Tuesday, June 30, 2009

dapur kita

hurmpp mlm ni mkn pe ek?hurmpp hubby aku cdangkn msk spagetti lor.. mm mls lak nk msk tp xpe la msk je lo..

hye bsame sye dlm rncangan dapur sape...(dapur kite)ya btul2..arini kite msk spa-getti bolos nice.hihih hurmppp

bahan-bahannye..

go home

hurmpp arini aku blk kje awal ckit.. keadaan jalan raya(walaupun blom raya)hihih lancar xde jam sgt...then arini aku kne amik hubby aku blk kje coz die patah kaki la..(kaki die xptah cume transpotet xde) moto xkua lg...

sampai umah bukak pintu pgar la kn pahtu angkt kain jemuran..hihih pnt

hunnyBunny borak-borak

hih sekom... mekasih pada u all yg sudi negk blok 'ana' ini..hihi senarnye ni blok ke-2 aku, sblom ni aku pnah buat gak tp da lupe la die nye id..hihi pe pun kali ni aku nk try buat blog yg ''TERBAIK'' terbaik la sgt kn..jgn terbiak sudah la...

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami