Tuesday, August 23, 2011

#NO TAJUK

kemalasan melanda...bile pikir balik mcm gile kejup kot...arghh buget raye tahun ni semua lari.. betul ckp somi aku "mane mama blnje semua duit itu hah" sualan yg xleh aku jwb tanpa buat kire2 hokey.. so aku pun kalkulate la semua resit2 yg aku dpt bile membeli itu.. so kire punye kire huhh xberbaloi pe yg aku beli xnampak pun.. ade lah sebhgian itu aku beli brg dapur nk mask n da msuk perut pun.. ni yg hidden2 ni... aduyai.. ekutkn yg utama aku nk bayr sblm cucuk dinding tiu adalh KUIH RAYA n PENGASUH ank2 aku.. tp..tp.. lihat ape aku boroskan.. ayark.... now tgh kusut jup.. cmne leh jd cmtu.

hurmppp mungkin somi aku sedang bace belog isteri die ni so agk2 pe die pikir ek.. xpun ape die nk kate nti bile blk umh....hahah nk mrh upsss da telambat.. terima seadanya...
da mls nk potpet..sangat sakit hati...menungu duit turun dari langit bile agknye.. duit owhh duit,,,,


chopp ada lagi.. duit raya aku xtukar lg hambek ko..... pe aku nk bg kat spupu sepapat aku.. erghh kuih raya? coklat flavo ? resit ? or sampu kosong... erghh xmo tanye lagi xmo ckp lag... dah2....



Monday, August 22, 2011

#no entry

Sila ekut laluan lain..belog ini akan update sehingga penulisnye ada masa luang..harap maaf,segala kesulitan amat dikesali...




- Posted using BlogPress from my iPad

Friday, August 19, 2011


salam semua.. yeah2 da bleh uplod....mama n afan n papa n cfa ingin ucapkan selamat bershopping raye.. alhmdllh genap 19hari kte menymbut buln ramadan......amin... semoge jumaat yg indah ini memberi seribu makna buat kite semua

Monday, August 8, 2011

any 1 can help me...

plz help me..aku punye belog xleh nk uplod gambar la... y hah??? since sblm pose ritu..sampi ke lani xbleh nk uplod....loading dah tp lame sgt....aku tungu smpi time nk blk kje x gak kua gambr... plz.. ade jawapan x... atau ade cara lain

SALAM RAMADHAN

alhamdllah besiaran kite kali ni..me masih lagi berpuasa tanpa cuti tanpa sebab..aku bru je masuk opis arini.. kenapa erk?? aku bercuti la... cuti blk kg encik suami..at kedah..jauh nun so takat cuti 2,3ari je memng xcukup la kan.. kire dgn penat seharian dlm kete pahtu nk rest n nk tlg bagai2 la...so far seme okay2 saje.. aku blk kg sehari sblm pose jadinye xde la rase sgt.. sbb leh lagi mkn time tu.. n esoknye da puase.. balik key el pun da start puasa.....hihihih..

lom telambat lagi rasenye aku nk wish salam ramadan n selamat berpuasa ye wahai kekawan.....byk story nk cite tp tu la..de kje nk setel kjup.. nti aku continue la... so arini pose kite besederhana la yer....

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami