Thursday, February 23, 2012

soping time....


Tarikh : 24-26 Februari 2012
Masa : 10.30 am - 9.00 pm
Tempat : KLCC


jom beramai2 kite ke sane... beli mcm2..khas utk bkal2 ibu tu ok la time ni la nk cri brg bby yg nk dcari tp xjumpe okey.... aku???? xtau la dpr pegi ke dok sbbnye ade hal kn... ngk al lau encik somi on ..aku pun on je...paling kurang pun beli puting ank je kot.. hahahahahah

Tuesday, February 14, 2012

@@

Facetime ngn encik somi..sorang di utara sorang d pantai barat..betul ke aku kt pntai barat?..hurmpp windu walaupun masuj arini 3hri..terasa rindu tu mcm beratus ribu lemon tau...hurmppp

Wednesday, February 8, 2012

contest makeover makeup

CONTEST MAKEOVER MAKEUP

gile gah tajuk ni.. okey ni adalah 1st contest dlm 2012 yg aku masuk.. so contest ni adlah sgt teruja okey..sbb die punye hadiah adalh idaman gugurl kat lua sana.. hih sape xmau hadiah makeover n photoshoot oleh http://tyastouch.blogspot.com/ ni kan... so utk komplitkn contest ni kwn2 hanye perlu like fanpage mereke and follow..lastly buh gambar sebelum n selepas anda makeup ye.. by hand ok....xbleh org lain yg buat..sile berlaku jujur.. nanti kite same2 leh menang.. kehekhekhe

*Setiap penyertaan, sila drop link blog penyertaan anda di komen entry CNP atau sakura shawl*



so aku tag 3 Orang ye.. korang jgn lupe join tau....
1. http://ibuayahdamia.blogspot.com
2. http://ikiqzalia.blogspot.com
3. http://neenaanuar.blogspot.com




Friday, February 3, 2012

CONTINUE SMLM

MESSNITE VS DINNER

http://nurfazliana.blogspot.com/2012/02/messnite-vs-dinner.htm

HARI KEJADIAN TU.. AKU BARU HEGEH2 NK CRI BAJU... PADAHAL BAJU BELAMBAK TP SEME BAJU GIE KEJE N KNDURI...SO BJU SBLM NI PKAI PUN BWK GIE KEJE GAK.. ALANG2 TAHUN 2012 NYE MESSNITE KN .HARUSLA BELI BARU CNTIK LA CKIT NI X... SAME JE.... LGPUN BKN SLALU...HIH

kasut n clucth(hndbeg kecik..hahah bunyik omputih cmtu.. eje slh kot) adalah kaler itam ye.. sblm ni kaler cream... hihi so tukar la....alal2 cinderella....


 hey..pistttt kami da masuk dlm.. hihh silent mood..
 
 mase ni tgh tungu soup.. fuhhh lambt gile servis die.. sbbnye seme wetes die kua kn.. so xde yg di hold...
 Dato' Mohd Razali & Datin Nurfazliana
 pengiring kami (erghhh ensom2 okey...student papa)
 mereke telah buat gempak..bercandid bersama dato dan datin...owhh sungguh memalukan... 
ahahah
 okeyyyy time untuk pulang yer......padahal sudah pukul 130 pagi.. tp masih lg tersenyum.. kehehkehe

Thursday, February 2, 2012

messnite vs dinner

time: 9.44am
loc: opis kecik
mud: baru pas mkn nsi lemak

nk story..patut nye nk buat entry ni smlm..title WWless..tp kemalasan smlm buat rase xmo hapdte la kan...cengk belog aku nye dinding ni...smlm beli la cat so cat la dinding tu pahtu ade wall deco.. tp hati ni xbekenan sgt la sbb suram je.. tp xpe la hapdate dulu arini.. sat g cri kdai yg ade cat cntik2 kite kasi tukar blog ni.....

psal messnite yg aku pegi senin mlm kelmarin(ehh betui ke).. hih sbenarnye da byk kali dah pegi messnite ni since sebelom kawen lg.. time baru knal en.somi dulu2....die ajk g messniete..fuhh apakah itu messnite...lau xcilap aku makan malam rejimental... haha adalh protok dan tertib ye....makan diiringi muzik2 yg beralun..hbis je 1lagu dorng mainn kne gap jup mkn.. pahtu smbung lagu lain continue plak mkn... hih mule2 pegi adalh sgt bodoh.. sbb ade mnum gelak tecik n besar.. hihi pahtu kne bediri dgr lagu dorng... tp best.. hbis je mkn ade lah poco-poco n tarian(mase tu poco2 lom diharem kn lg)..nsib bek aku de pnglmn n amik kelas time tu.. so xde la kekok nk berpoco-pocongan nih... hihihih
ala2 dinner gak...tp diner slalu org pegi hotel mkn bedua lah.. mkn berfamily la etc la....tp time tu xkesah sgt sbb kite2 je..so mkn xkesah nk gune dri dlm ke lua ke dri lua ke dlm cmtu (peralatan nk mkn...sudu/garfu/pisau..etc) tp lau messnite ni mkn adalah tertib n terjage.. even time tu pkai korset ketat gile babeng memng kejung la urat ko nk menegak bile nk mkn sup yg xbleh nk tunduk sgt hihhihih....so nk mkn harus la dari lua ke dlm...tepi n ats lau xclap aku la...dah hbis mkn nk letak plate n garfu bagai pun kne letak betul okey.. ade gak yg xbetui. hihi

so mlm tu ade lah messnite sempena majlis pentauliahan kadet2..papa punye student da grad so celbrte la kn.. snoko la sbb student ni buat persmbhan so xde la telampau sentimental sgt suasana tu.. bebanding ngan majlis perpisahan n penyerahan ye.. adalhs low n romntic..hii para lelaki harus la membawa pasangan masing2.. tp perempuan harus single..so tiap pasangan selalunye akan dpt doorgift,,antra doorgift yg aku pnah dpt.. brooch baju/safety umbrella/potpuri..tu la.. slalu brooch je la yg byk.. so nk pegi pun kite ni kne la melaram bagai2..ade yg mengalahkn datin okey...tp aku xde la sgt..simple2 aje..(nk kalahkan pemaisuri agong bleh x) ahhaahhaa gile ko!!!!!!!!!!!!!!.. so mlm tu aku pkai bju kaler gray..somi aku sah2 lah kne pkai baju khas dorng.. messkit(erghh tul ke eje) dorng punye baju memng itu je la...melainkan suit or bertema....jom layan gmbr...


hye......otway nk pegi...harus amik dulu

yeahh kat lobby.. ni sblm nk masuk haus lepak2 mnum2 kt lua dulu

ibu a.k.a pengsuh cfa n afan...kak liza pun pegi gak sbb somi dia pun UPNM

ini la tempatnye.. the royal chulan hotel...kali ni dpt la merasa ke RC ni...

melangkah mencari tmpt duduk..snang ckit nti da bunyik bell xde la tecari.. ngk la bape rmai

me n my husbnd...

continue... nti okey...

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami