Monday, July 6, 2015

DAH AGAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

seriuz mama rasa letih bile tiap minggu kne g hosp dapatkan rawatan untuk kakak..mama pikul sorng2..papa jauh xdpt nk blk..ade la bpe kali papa blk temankn mama n kakak g hosp...utnuk kakak mamam sanggup korban masa mama,kerja mama..janji kakak sihat n ceria.. susah hati mama bile kakak nmpk lemah sbbkan ANC n Result darah kakak xbape cantik..sampaikan mama xtau nak bagi makan ape dah.. ermpp

Friday, July 3, 2015

♥♥♥

Ya Allah,syukur kerana menemukan kami..hampir 4bln shuben ke tempat org demi negara..mama lah segalanya..hari ni kami bersua..bahgia hidup bile dapat berkumpul n sama2 melengkapi antara 1 sama lain.. ade♥ papa♥mama♥shifa♥shafwan..hilang sedih w/pun dugann dtg dan pergi...

love my family
muke happy sbb papa da pulang..yeahh kepit ngn papa je
now papa dan la cuti kurang dri 1 week sempat la kami berramass mesra hihih vleh ke gtu.. haip..haipp mule la ko nk fkir mcm2 kan...1st ank aku la xcited gile tiap 5mnt tungu kat pintu pahtu bukak tingkp.. pahtu asal kete lalu je die katenye papa ahahha sudahnye aku mrh sbb ayik bukak tutup pintu/tingkap je.. last2 aku ckp korng duk kat lua nak x.. sat g papa blk sambut.. ahahahaahaha ade la ckit suprise mse smbut shuben balik.. muke xde la tkut sgt pun tp senyum lebar ke telinga tu nmpk la.. ahhahaahhaha

RAMADHAN 2015(*_*)

Alhamdullilah sampai juga ke ramadhan kali ni.. tahun 2015 yang penuh dengan laluan...penuh dengan dugaan.penuh dgn rahsia..baru kesempatan ngapdate belog sekian tahun tak berhapdate..atas faktor kerjaya.. PERGGG mcm la kerjaya ko tu hebat kna. hhahaha tetibe lka.. apepun semoga semua dberi keshatan yang baik...


TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami