Tuesday, May 31, 2011

HARAP MAAF

HARAP MAAF..
BLOG SAYE MASIH DALAM PEMBINAAN AKIBAT SISTEM PERPARITAN YG KURANG ELOK....HAHAHAHAHAHAHAHAH

Friday, May 27, 2011

+++morning++

salam pagi jumaat yg sunyi,syahdu n setia menanti...pagi ni cuaca agak mendung n cool je...huhu cool x?tp xtau la kat area u olls mcmne pagi ni... today saye rase cantik la.. hahah choppp Y U PUJI DIRI SENDIRI EKKKK???? ntah la tetbe je rase masuk bakul hangkat sendiri lak pagi ni.. hahaahaha ado aku kesah...ala cble tinggl la...lau x leh haku upold pic pagi ni.. ahhahahahaahh suke..suke....

sat g nk g ceramah jumaat kt bwh.. huhuhuh k la... nti kite celoteh lg erk.. pepun ev a nice day uat u olls k...keje smpi oetag ni sok kite coti haaaahhahhaha

Thursday, May 26, 2011

+++korang SILA KLIK++

subhanaallah..manusia mcm ini pun ade ke.. aku xberani nk komen la manusia ke syaitan die ni.. kpd rakan blogger yg lain.. aku xpasti la samada korang pernah bace blog wordpress ni...sila KLIK.. utk lebih lanjut...maha suci allah sekian alam.. jauhilah n hindari la diri ini dari terjebak seperti dia..

MAKCIK ISLAM YG JAHIL LA KO NI.. LAKNAT TUL LA...
makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com

NOTAPAKAKIKUBUNYIKKECEK2::Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.Ya Allah demi kebesaranMu dan KekuasaanMu Kau hentikanlah semua ini dengan apa cara sekalipun kerana hambamu tidak mampu utk membaca segala hinaan dan celaan keatas Mu dan Nabi Muhammad SAW.Saudara seugama mari sama-sama kita memohon kepada Allah SWT kerana Allah Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui.Amin

Wednesday, May 25, 2011

++my anniversary++



happy 3rd anniversary darling...wat ever..evrything..evry o'clock,evry minute,evry scond,evry time,evry moment,evryday,evry month,evry years only for u may dear.Hopefully our marriage stayed blessed n Last an forever..insyaallah....lots of love...

tikiu kerna memilih mama,tikiu kerna memberi kebahgian n kepercayaan kpd mama,tikiu kerna menjadi suami mama hingga akhir hayat,tikiu kerna menjadi papa kepada anak2 kita hasil penyatuan 2hati 1 jiwa...tikiu unutk segalanya.....


mei kau menjadi miliku.....23/5/2008

Friday, May 20, 2011

++senyum++

"senyum xperlu kata apa-apa"..lalallaal hikhik tetbe je senyum lebar ke telinga habis tudung aku kembang hahahahaahaah.. pasai pa ni..pasai pa ni.. hurmpp sambil senyum sinis ketepi ckit. keh2.. berkobar2 bowat keje sambil menanti jam berdetik pukul 5 hurmp... yeuuuuuhuuu encik somiku mahu pulang ini hari.. sekian lame satu minggu tidak pulang ke pangkuan isteri tercinta n anak2 tersayang.. akhirnye penantian berakhir.... huharghh tp...tp..tp.. bukn balik terus beerti kursus da tamat yerk... hanye balik wkend je tau.. masih lg bersedih sbb ade lg 1buln ke 2buln mcm tu baru habis yerk...xkesah jnji pulang...kerinduan terubat....

sms berbunyik.. tett.tetttt

papa:on the way blik ni...
aku : ok..yuhuuu winkkkwinkkk

waiting..waiting....agk2 kul bpe la sampi ek...semoge selamat sampi umh somiku syg.....mama n afan menunggu.. wink......

notapakaki::dah g uat keje yerkk fazliana ali.. jgn nk senyum lamun lame2.. hikhik

Thursday, May 19, 2011

++STUPID++

pagi2 ni aku smpi mcm biase jerk... bebrpe hari x hapdte belog... jari letih huhhhu dgn rejoice gune jari pun bleh.. erghh motip???

ni aku tgh menyirap(lame xgune ayat tu) ade la manusia ni hah satu bumbung pat keje aku ni..tua x tua la kn.. tp memng mcm si*&%&^G la kn da la keje pun mls buwat pahtu hingat ko tu boss ke? belagak mcm hanjing kurap.. hambek ko.... da la xtau keje aku mcm ne nk nyebok la pehal.. so bodoh la ko tu...da la dtg opis ketip je awal tp non ado kat opis ni hah.. blk je ko ketip gak kn.. dan2 la ko dtg awal n blk lewat ckit sbb ado keje kat opis pdahal ko tu makan gaji buta pekak bisu...alasan ko xde kat opis sdre mara sakit la,org meninggal la,balik kg la,anak berak x lawas la hape la...byk sgt hal nye.. kate pegi site tp memonteng jerk... pulak tu leh lak ko nk nyemak je keje org lain ape hal.. pemalas la ko ni tua lau da rase byk duit bek ko berenti jage bini n ank ko kt umh tu.. ada aku kesah ko nye fmly de tragis ke hape.. sbb aku meng meluat ngk ko kat deret haku ni... bile teserempak dan2 la ko kate yana nape lmbt.... blall laaa ko kesah ape.. bukan ko bg aku duit ke hape pun.... STUPID MAN la ko ni...

p/s: i know u olls bace n tetanye2 sape gerangan laki itu kn... cri sndri la yerk....

sumbang keadaan hurahara..
ni aku da start nk celoteh pasai ko ni...
ko lau nk g bjln suke nk g seberang je kan...ntah ape ado kt sane... bini no 2,3, 4 kot kat sane kn sampi kerap sgt ko g sane.. ko cuti dari keje pun leh lak ko fly jauh2 bagak.. keje ko xbuat suke suki je nk serah org.. ko bayar la lau nk suh org buat.. gaji ko dpt tu buat ape.. nk beli hape....ishh memng la ko...ntah ketua keluarga,n staff kerajaan jenis ape la ko ni.. agaknye lau ko jd pegawai pun staff ko nyumpah2 ko tau x...xkira aku kebaikan yg ko buat tu konon baik la.. dala suke nyebok plus menyemak...NTAH2 LA KO NI.......GO TO HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

HAMBEK KO...

Monday, May 9, 2011

++bestday boy++

loc:opis
time:4.10pm
mud:sakit perut (rase sebu je ni)

aritu aku de wat n3 pasal bufday somi aku kn.. nk uat suprse. kikikihh kasi gelak ckit ala2 ciput cedut gtu...pada tarikh yg di nantikan 29/4 encik somi pulng ke rumah..time tu agak lewat gak la da kat kul 11mlm lebih ckit cengitu kan..tunggu kepulangan encik somi dengan penuh sabar ngn cfa. huh letih gak la wat preparation (betul ke eje tu)...sblm tu siangnye aku ngn cfa kua g JJusco Cheras g baskin robin..beli kek esklim.. da lame da teringn nk beli kek baskin tu.. yupp mahal xmhal la..tp untuk org tersayang xsalahkn.. hih aku pun dapat gak lahapnye kan... pahtu g soping2 baju ckit n mknan ckit tuk cfa... zass blk umh kemas2 umah,siapkan2 diri ngn cfa..konon2 blk awal somi tu kasi wangi2 tantik2 kami berdua tp hampeh blk mlm hih xkesh la kan...tetap menunggu gtu....

start...

slblm somi ku smpi umah aku msg tnye katne.. die jwb kat trfic light da ni.. fuhh bedebar2 gak tp buget trfic light kat desa tasik..upenye TL kat dpn kem dah...(mse tu xde gtau TL ne kan)..aku n cfa kat umh biase buget lame lg.. huhuhuh pahtu elok je dok baring....DING>>DONG>>>> chopp somiku da sampi ke? huarghh kelam kabut terus tutup tibi sama lampu.. habis gelap gulita umah aku... cfa lak belari ekut aku g dapur.. smbil mulut berkata.." kejup..kejuppp" somiku lak asyik DING>>DONG>>DING>>DONGGG je kat lua..cfa lak ckp kat papa die "jap..japp" haha kt dapur terus amik kek dlm petis ais n pasang lilin...smpi pintu bukak lock terus somiku bukak pintu..aku lak nyanyi "slamat hari jadi..selamat hari...."tup lilin terpadam..."hah terus gelak2 kami bertiga xdan somiku nk tiup lilin.. hah terus on lampu blk.. pe lg cfa yg xcited gile terus pngil papa die suh duk kat kuci nk potong kek.. haaha so sweet ank mama ni.. pndai kn die pun suprise skli.. hahhaah.. tu jerk la.. suprse yg jd ala..ala xjadi gtu.. pepun happy sgt.. cume afwan je xde.. die kt s.alm... hihi





sedang menulis.. tgh tunggu papa die xblk2 lg time ni



mama n cfa.. hahahhaa



tada....nyummy2 kan.. ni lah kek yg aku adiahkan tuk somiku.. choclate mint with devil choc cake.. hambek ko... sejuk ke perut rasenye...



sesi idupkan lilin semula.. td nk tiup xdan sbb lilin terpadam.. hih"haaaafuhhhhhh"



time ni cfa kiss papa die... amboi2.. mama gak yg tukng hamek gmbr kan..xpe2



potong n ngup.. maaf xde gmbr suap menyuap la.. sbb d alewat sgt so kami tdo lorh.. hihi



layan je la kek ni...***abaikn mej yg berseph itu***ini gmbr esoknye..pepagi melantak esklim.. ko


*
*
*
*
*
*
*
*
*
v
v
v
v
v
v

ini la prezen untuk somiku sayang.. hope syg suke.. cjopp gmbr tersebut aku xamik lg.. telupe nti aku tempekan. yerkk


Friday, May 6, 2011

+++petang+++

mud:librese plus kotek WOW (ade kaler2 suke la tu namenye)
time:4.37
loc:port biase


yeppp nk blk da kiter..hih shuke x shuke x.... korng pun nk blk kan..rini jumaat last keje sok sbtu kite cuti wow...hihishuke x..shuke x...tp tu la encik somi aku ntah blk ke idak yerk.. mule2 NO WEKEEND!!!!!!!..pahtu bleh blk...tungu pritttttttt jerk... hurmpp hopefully blk la....sbb aku da kangen banget sama cfa ni.. yepp afwan je ngn aku tp xcomplete rasenye.. aku branak 2x ofcoz la ank2 de 2 kn.. lani sorng je.. huhuh soB~~~sob~~.....hurmppp de lg bape minit je ni. so selamat ber cuti n lastly.....


SELAMAT HARI IBU SEDUNIA..

KHAS UNTUK MY MOM N MY MIL..TIKIU UNTUK SEGALANYA..TIADA NILAI YG NK DBANDINGKAN MELAINKAN CURAHAN KASIH SAYANG ANAK TERHADAP IBUNYA...PEMBERIAN HANYA DI PAPAR DAN DISIMPAN UNTUK KENANGAN TP KASIH SAYANG ADALAH BERPANJANGAN... SELAMAT HARI IBU..PN.FAUZIAH MAK AKU.. N MAK MERTUA HAKU CHE SU


P/S:IBU ROTI,IBU JARI,IBU AYAM,IBU

+++PAGI YG .....+++

mud: still lg gune librese
time:9.03am

pepagi lg aku nk marah rasenye...elok je td aku nk sengeh2 bleh lak nk uat aku sentap.. benci tol la... pehal la korang ni..pepagi buat org muke mcm tempe basi ha..

"Aaalo guys aku dpt arahan dri org bawah ye.. so aku note kn la... lau rase da buat xpe la.. lgpun time dorang bg arahan tu u n u takde kat opis so aku tkae note ja la...pahtu tetbe tnye ni da de la....ape la.. aaaloppp aku xtau la ade ke x?sbb bukan aku yg buat pun bende tu.. jd jgn nk salahkn aku yerk.. lau ade u n u aritu aku da rujuk dulu sblm nk bg note... yg si u n u ni pun xde kat opis pehal.. da tu tetbe nk SOUND aku... erghhhh menci la...lol"

p/s: tau de org bace ini n3 xperlu nk tanye sape ke ape ke kat aku...xsemua org itu PERFECT yerk.. n xsemua org itu boleh n tidak boleh ok... so lau da dpt tu xpuas hti g tnye org bawah.. jgn nk BOMM aku pepagi2 lg....nk report ke nk ngadu ke ape..lantak la.. xsuke just ignore....DONT READ my blog!!!!!!!!!!!

notakakidalamseliparselipar: tlg dan tolong okeys....like TERSENTAP...mcm kene ragut handbag dan terus minta tlg...

Wednesday, May 4, 2011

+++

loc:opiss
time:10.52am
mud:berubah2 (tgh gune librese)

wink*_* ini pagi i sampi lewat dlm kul 830cengitu.. sbbnye ujan n jln jem hokeys....erghh mlm td aku tdo bedua ngn afwan..."mane cfa n MIL"???.. erghh dieorang tarak dirumah pegi dok umah abg. ipaq haku kt putrjya..mlm td dieorng amik bwk skli ngn cfa sbb nti aku xdan nk jge so aku terpksa merelakn cfa pergi walaupun berat hati n mata ni hah... seb bek x nenes mlm td.. alhmdllh..."pasai pe depa dok sane"...ank buah (tul ke hubungan itu) ank abg ipaq aku tu xsehat demam ..pahtu maid die da blk...so xde la org nk ngk kn.. lani depa g sane aku lak yg tingai ngn afwan... huhh try dok ngn afwan lak.. sblm ni bukn xpnh duk ngn afwan be 2 tp xde la kenen tngl cmtu.. sbb time cfa dulu mak aku jge smpi 11 bln wkend je amik.. lani ken buat sndri dlm die nk besaq ni.. huhuh

Tuesday, May 3, 2011

+++pistttt+++

cer citer..cer citer.. haipppp no.. no.. cannot..cannot gosip yerk... huh ada aku kesah ker... yup pasai pa haku jd lagu ni. erghh mungkin sbb dri td dok tungu ternet mai tp xmai2..lani bawu ada stat pukul 4cmtu... hurmpp ketandusan aku..td pepagi byk dah stoty aku kumpul kat hotak ni tp skang da non ado pasai dok lame sgt dlm hotak byk hal2 lain yg dok beratuq.. lani yg ni je la yg aku type kn.. ahhaah

pasai pa org suka sorok perkara /bende baik?
pasai pa org suka dok menunjuk2?
pasai pa org suka bgtau "clue" tp masih lg menafikanye? (hengat ko artis ke)
pasai pa org tak suka cara tu?
pasai pa org dok kate hang lagu tu?
pasai pa org malas nk layan?
pasai pa org dok nasehat?

pasai pa..pasai hang ni dok ngado hengat cara hang tu baguih ke?org dok meluat plus aku sakli yup meng kite 1 bumbung t aku xsuka la cara hang buat lagu tu semua..hang tu org jantan no bukn pompuan..hat yg pompuan pun pasai pa nk tergedik santai hengat hang tu artis ka.. byk no duit hang tu? yg si jantan tu cuba la berpada2 dalm segal hal.. lani bru nk...tetttttttttttt je.. lom lg nk mkn kenduri besaq nun....aku meng xsuke.. bukan aku dok jeles bagai yerk.... sory 4 da note!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nota tapak kaki aku berbunyi :klipklapklipklap.. kasut ngesot sape bace kelip2 mate yerk... erkkk

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami