Monday, April 26, 2010

huwa!!!!!!!! mcm baru bangun tdo je rasenye.. owhh tidak bile aku pandang wajah mu terasa pusing kepala ku..mungkn mabuk ku masih ada.. owhh tuhan bile kah semua ini akan berakhir..

Tuesday, April 20, 2010

kembali bersiaran

fuhhh!!!!! xtau nk type pe kt cni.. sbb xde idea, hanye ngk2 je smbil2 ngk blogger lain.. huhuh

Monday, April 12, 2010

salam

salam pembuka kata.. hurmpp blog saye agak merundum dpenuhi habuk n sawang2 yg agk tak berapa lama saya tinggalkan,maaf ye bukan saye tinggalkan tp saya xlalu ngk window n segala bagai link dsebabkan kemabukkan saya ini.. xtau la nape secnd preggy ni lain mcm je nk tegk tenet pun xbleh lau nk buat kejej mcm gune word tu ok tp bile nk ngk tenet je mesti mabuk fening segala bagai la. hurmpp nipun tahan je nk taip sebb lama x hapdate. hurmppp mybe kenen tngu kandungan stbil baru ok ngk tenet ni. huhuhuhu ya allah kuatkan diri ku ini menerima ujian darimu,selamatkan lah kandungan ku ini dri segala permasalahan,kurnikanlah kndungan ku ini selamat,suci sehingga bersalin nti amin........ hurmpp lega rasenye bile dpt post tuk kali ni.. mybe akan berdebu lg utuk jangka masa yg berminggu2 mungkin bulan..hanye sejadar melihat sahaja. hihihihihihi..

aku kena g kursus minggu ni 3hri woo bile ngk schdule da terasa mengah n pening ..!!!!!!!!!!!!!

Friday, April 2, 2010

jumaat yg indah dan tenteram

salam semua.. ( mcm aku ni glamor je nk salam semua) x kesah la yea... sape yg teropen my belog la kan.. huh arini jumaat yg indah lg tenteram,okeys pg td aku smpi ofis agk kelewatan ckit, arini ade bace yassin n jamuan mkn ckit,alhmdllh dah selesai pun n mkn pun kenyang. hihihi.. wist=h tQ to kwn yg thniahkn aku sbb preggy( poyo nye ko ni nk nunjuk2) aku bukan nk nunjuk okey aku sekadar berceloteh ekut suke aku nk type story ape pun. hihihihihi.. oekyyy2 terlalut lebih lak... hurmppp pg ni aku agk blur ckit nk post kn story sbb nye xtau citer ape. hihi

Thursday, April 1, 2010

mabuk

hurmppp aku mabuk.. mabuk laut kah?mabuk cinta ka?mabuk todi ka?mabuk angin ka? owhhh byk nye mabuk.. aku mabuk ngndung la!!!!!!!!!! owhhh tQ tuhan telah beri aku rezki yg melimpah ruah ini.. xdpt aku nyatakan perasaan yg sedng malanda aku nih.. syukur alhmdllh aku kndungan aku skng sudh 6minggu. huhu sedih+gembira+mcm xcaya je..

i know mesti ade org ckp erggg awl nye dpt secnd bby ank bru sthun da ngndung lg,xkesian ke kat bby 1st...yes jwpn nye memng aku xnfikan tp ini rezki tuhan beri okey aku terima n aku n hubby pun gumbira sbb kami memng nk ank lg.. hih cfa?? okey cfa aku da jge so die pun da boleh bdkari sikit2 ajar die. hurmppp

nape xrancang biar ank 2tahun ke,guna la prncng keluarga etc.. hurmpp jwpnye bukan aku xmo gune sbbnye aku da gune tp xserasi so rncng sendri je la( yg da kwen fham yea.)pepun aku terima seadnya....moms again ya..

mabuk xhengat nye,mse cfa dulu dmam pnas n telantar je nk muntah pun kene merangkak xleh jln sbb pale pusing2 tp dulu x kje mse ngdung cfa,skng ni scnd preggy kenen time aku keje so nk xnk kenen redah keje gk..pening 24 jam,loya jgn ckp la.. oyah!!!!!!!! anti ngn tomyam kali ni.. bluppr.... so ni al n3 aku tuk pembukaan april ni.. lame x post so rase rindu gak la... huhuu

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami