Thursday, February 24, 2011

antu kak limah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hurmpp agak keboringan hari ni.. now at my ofis mud.. nk balik je tapi xbleh la sbb i amik waktu anjal (ingt breast je anjal ke..wktu pun ade larhh) miyahahahahah gile ke aku ni..pas je bsalin hari tu mem ofis col gitau yg skang da de wktu anjl so u nk 8-5 ke 830-530.. hurmpp i pikir2 amik 830-530 la..so kne blk lmbt la skarang ni.. tp xde la lmbt sgt je just tungu stgh je.. pahtu blk la.. tp yg xsyioknye lmbt la smpi ghumah..ii tp yg syioknye masuk kje lewat ckit la.. bukan pe k.. i mangun pagi nk kne antr kids g umah pngasuh..sian dorng pagi2 i da kacau dorng tito..tp xkejut pun juz call nme je..bg mamai2 ckit..hihi so bile antr tu kne amik mase la..hih beg dorng i da pack siap cume salin pamper n buat shushu bawu je.. if dorng xsusu lg la pagi tu.. hhih shian2 ank mama...

mari layan pica smlm..



????

pokok tanduk rusa

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



since dalam antu kak limah balik rumah.. hikhihki.. i yg amik pica ni.. hahah siot je kn staff mcm i ni.. seb bek pgwai i sepoting

Monday, February 14, 2011

WE R BACK!!!!!!!!!

salam to mommy2,ibu2,mak2 n blogger yg sudi bace belog saye ni.. hurmpp today my work day.. kehkehkeh..sekian lame bercuti bersalin+family holiday akhirnye kembali gak ke pejabat kecil burok ini..( burok ke?)...miyahahahahahah nk story ckit nape we lame x hapdate blog ni..alkisahnye begini... mokcik ni mse tu dlm mud bpntg so de mse free je mokcik hapdte n on9..kenen time free yg xleh on9 mokcik kne rest lorh.. pahtu hbis bpntg mokcik kne jge 2 kids meal lak kt umh sndri..harus bdikari jage ank sndri ye la da 2org xkn nk harap mymom jge lak..sian die...so nk xnk kene gak la..so time tu kemalasan melanda ngn bangun lewatnye n bagai2 la..so hari ini,bermula disni mokcik akan hapdte blog burok bersawang ni ngn story2 yg mendatang okeys...

p/s:tgh uat koje ckit smbil hapdte ni free we story lg k...

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami