Thursday, August 20, 2009

3c.. ceria,cekap,cepat. hu yola.. ni la kump aku mse g kursus induksi kat de " palma ,k.selangor
cepat adik abg.... lalalalal blaa.. ceriakan kami huahauhaua
yeahh barisan2 peserta yg g kursus

sesunggut-senggugut=ngutnguttt

pagi yang gelap kini suda terng aku bini mu dan kau laki ku.. hahahhaahaha yola tu.. hurmpp hari ni laki aku antr aku g kje huh snang ckit ari ni xyah drive coz de drebar nye.. huhu aku membute spnjng pjlnan ini.. lembah da luirah ku lewati cewahh termimpi2 lak.. haha ku tdo dlm kete laki aku ckp pe ntah aku buat xdgr je pdhal dgr ahahhaha... aku bngun tetbe jam kul 7400 ceTTT!!!!!!!! xsmpi lg la.. aku pun ckp la " adeh papa cpt la lmbt la pnch nti ni" die pun "ala lmbt 5 mnit je nk smpi pun" aku pun huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh k lo tdo blk.. hurmpp yeeyeyey da smpi pun asemen lmbt lo aku sorng je ke?hurmpp jln slmbe nek tnge pnch trus g kete.. aku kua mnum jup mkn woti caney.... g kdai rumpun woti xde so jln kaki la g kedey mamak tu.. mau mnum pe?oik aku blom duduk tnye nk mnum pe??hurmp tea tarik 1.milo tarik 1 wokey siap.. uittt woti caney ksosng garing potong2 2 ok... ok bork2 smpi da.. ngupngap ala pnggan beso woti kciki je.. hurmpp bismillah...

oppsss sblm smpi kdai aku msg kat ira.. "aku da smpi kua mnum ngn suami"ahhahahaahah "tetettet ira bls msg la.. dating ek??? huhuh

Monday, August 17, 2009

candidate

hola.wah lame x write blog ni.. hurmppp hye alll sht ke? hurmpp arini ari senin.. mm xtau nk tulis pe da.. aku buh gmbr spnjng aku offline ek.. hih ngk la rakan2 vs kenkawang



majlis perpisahan kak anne 16/06/2009

majlis penyampaian smpena aku dpt bby hihih.. mekasih PLB



meet/selebret bufday..(kak huda,kak miza,t.zamani,fara) happy bufday kwn2 ku.. smoge pnjg umo

3gadis yg cun melecun lg meletop...(hihihih kami same taun 86)hurmpp

ni la kek dorng hih mm nyummy2...(kak huda n ma yg bli kek ni...sape nk order bleh col trus 019XXXX hih)

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami