Wednesday, June 9, 2010

GIVE AWAY "CAYANG IBU"

wahhh tahniah untuk diri sendiri kerana telah diTAG oleh mummyshane untuk sertai GA ini.. hih tQ sangat2..
sebelum tu mari kite lihat picca penganjur GA ini..

+
+
+

okey ini lah penganjurnya-kak emma n bby imannina..so sweetkan

bagi memnuhi syarat2 TAG/CONTEST ni.. saye buh piccas bersama buah hati saye..

+
+
+

gambar ni baru je di snap oleh papa pada 5/6/2010 -DINNER tempat keje saye.. huh dengan tema RED GALA.. huhuh memng meriah sungguh.. see cfa n saye mengenakan warna merah.. hihihi

5org saye TAG ialah

1. ease basri
2.sri fairus
3.kak zana
4.lyafarina
5.zue annaleya

sesapa yang nk join contest ni boleh lah KLIK cni
tarikh tutup contest pada 30 jun 2010

Wednesday, June 2, 2010

anak sapa la ni????????????




bile ngk gmbar 2 mcm2 aku rase geli+sediah+kesian+mrh n mcm2 lagi la... hari ini kat berita psal mayat bayi ditemui di bahu jln area subang SINI..xfaham aku dengan remaja/manusia zaman sekarang.. si pompuan yg beljr tinggi2(rendah,cetek ilmu pun ade) sanggup buat kerja2 terkutuk tu smpi bunting.. ni bile da buncit boyot suke ati je nk buang bayi yg x berdosa tu...tak takut ke dorng ni dengan hukuman di akhirat kelak,xde peri kemanusiaan langsung la korang ni.. pahtu si jantan pun dok gesel2 manusia yg xde maruah ke? mcm ne nk jd ketua 1hari nti?? bile dah bkluarga nti baru korang sedar betapa berdosanye diri bile bunting kn pompuan yg ko kenal dulu phtu ko buang mcm tu je bayi tu.. nah!!!!!!!!!!! sekarang ko da berumahtangga..mcm ne ko nk jawab nanti? malu keluarga ko anak ko n isteri bile tahu korang lah salah sorang manusia kejam laki xberpedoman itu.. lari bagai.. skng ko ha padahnye sendiri tanggung..

AKU WANITA RASE DIRI INI LEMAH SAGT DENGAN PUJUKAN RAYUAN JANTAN YG HANYA TAHU MENIKMATI KESERONKAN..tapi ko pun same je..sebabnye klu ko x gatal xde jantan tu nk gesel ngn ko kan.... eeeeeeeeeeeee aku memng xfaham manusia ni nk je aku maki hamun bebagai.. aku ni pregnant je.. wahai wanita yg begelar ibu sedarkah kite ini melahirkan ibarat kite berjuang n bertarung nyawa dek keranan ingin melahirkan zuriat yg kite kandungkan selama 9bulan...segala penah+mabuk+ngidam kite turutkan... tapi mereke yg suke2 buat anak n buang begitu x rase ke sakit peritnye.. pernah x korang terbanyangkan... kite yg ibu ni bslin mngucap kalimah syahadah.. dngn persiapan yg komplit ckit punye taku..kan.. tp dorng yg mngandung luar nikah yg buang suke ati ni senang je bslin kan.. pahtu cmpak mane2 dorng nak..

1lg kes buat kubur bayi kat stesen KTM padang jawa.......ape kejadah nye ko buat kubur kat ctu.. buat berHANTU je tempat tu.. nk semadikan pun biar dgn cara yg betul suke2 ko tanam je.. nk kate dulu xskolah agam xtahu la kan.. ni da besar panjang tu bangka..mengong je... budus betul la.. !!!!!!!!!!!!!!!!

entry kali ni memng panas...sebabnye aku xleh ngk bayi mcm tu je.. sedih aku ngk bayi xbersalah tu.. ya allah engkau berila petunjuk dan hidayah kepada umat2 mu yg terpesong itu...temptakan bayi2 berkenaan dengan aman dan tenteram kerana mereka tidak berdosa.. tidak sampai 5mnit merek hidu dunia ini pergi begitu sahaja... amin..... aku buat entry ni pun da xleh tahan air mate.. kenangkan wajah2 bayi tu..

besyukurlah kite ini bkeluargag didik..kite mnjadi ibu yg sah kpd zuriat,anak yg kite lahirkan dan besarkan ini.. pikirkan lah keperitan nye

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami