Friday, July 3, 2009

beli APE tu?????????????


milo suam + kentang grng


ikan bilis grng + lontong


upss beli pe erk pagi tk di mkan?hihih aku bli lontong..ok bukn lotong yg binatang tu ek.... kak huda rekemen td ..aku ngk die mkn awl cm sedp jo.... die suh rase wokey la....aku pun trun bwh ketakketukketakketukk bunyi selipor bkn kasut tumit tinggi tau.. hihihihiih




oppsss smpi kntin senyum2 hih ceria la tu konon..hikhikhik aku ngk lauk mcm de tp same je mcm hari2 lain tp de la tukr lauk lain ckit.hihihi




hurmpp mamat cafe tu besuare..."nasi lemak de hari ni..."aku pun owhh ok.. hih sat nk ngk dlu ek.. aku pun amik polostrin... tapau nsi impit+plstik bungkus kuah lode@ lemak+kentng grng smbl+ikn bilis grg bwng(mcm sdp je... hih xtau la kn)+kuah kaciang nn milo suam hihihih seme nye rm 8.90..erkkkkkkkkkkkkkkk expnc???????????chip???????????? hurmpp xksh la... hihih aku pun jln trus n nek ofis.. hih mamat td tnye lg mkn sorng ke?eh xla rmai la kt ofis tu... hikhikihk..(pe ingt aku ni xkuat mkn ke?huh.... jln rus menonong ke dpn hhihihih nek tnga.. smpi ofis...








adik lak aku nmpk dri jauh.. pekehal lak mamat ni.."tepon ktne?" huh! fon kt dlm laci mulut aku muncung tnjuk laci lor.."la ingt nk kirim" hihih sowy.. hihii
morning. hurmppp "pagi yg gelap kini sudah terang.." cewah pagi2 da nyanyi hihi senag ahti nmpk..hih xde la biase je aku ni.. hurmpp arini aku smpi awl lo.. 730pgi.. pergh!!!! park kete kat depann skli.. hihihih ira xdtg la hari ni.. hampeh tul la...

Thursday, July 2, 2009

-make me happy always-


KERINDUAN..missing-miss-miss u

hurpp mlm ni aku rase sejuk,dingin sgt.. "shifa, mama rindu syg" bmai dlm pale otak aku terkenang wjah n glagat telatah si kecil ku tu s.. sape lg klau bukan anak aku shifataca.. hurmpp aku col mak aku ckp die baru tdo lo..ko lmbt sgt col td die tngu lame siap men2 lg ng ataok die(bapak aku) huhuhuh mngalir air mate aku tetbe.. aku rindu sgt2..emng la ahri2 aku col n ngk gmbr die tp xsame mcm die dpn mate ku,aku bole belai2 die syg2 die.. SHIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUAAAA!!!!!!!!!!!!!...ya allah hanya engkau saje yg tau perasaan seorg ibu thadap anaknye..slame 9bln aku kandungkn sgala penat lelah aku tempuh demi si dia yg kucinta...



sayang shifa..muaahh

Wednesday, July 1, 2009

break b'sama rakan-rakan

hurmpp xsmpt lo nk kim mknan kat kak marina.. kak miza n k. huda bwk sndwich.. die offer mkn skli tp aku ckp xkut xckup lak... hih aku pun trun la kntin jenguk2 pe yg ade..hurmpp aku amik nsi grng+bihun grg lembab ckit boleh la,,smpingn aku amik tlor grng+kek coklt+agar2 mcm agak2 la.. hurmpp semenye RM3.40 bole la...kn..

-makan time-
wah!!!!!!!!! kak huda spnye snwich die de salad,roti cili sos,sosej,timun,tomato.. hihihi xpe la nti aku mkn tghri amik die nye ckit lor..hihihih Hari ni kak ina bwk bihun grg ..ira bwk nsi grng..kak mija n huda sndwich..aku lak hah td aku da bgtau kan..eh kak su xde hari ni,die mc lo xsht..sian die. k lo mkn dlu ek.. nti smbung lain.. bismillah.....

-PAGI YG GELAP TP SUDAH CERAH-

pagi..huarghhhh eh da nmpk matahari lor....adehh aku lmbat arini g kje.. lambat ckit la..
ni hubby aku la nye fasal mnd lme sgt td aku da siap die lak bru nk pkai stoking bucuk die..huh!!!!!!! "cepat la papa!!!" ""mama g trun stat ezos nye dlu..eh ejin lo hihih" aku pun pe lg gegas la... hurmppp seb bek papa da trun..a ku pun msuk la gear 1.. ngeng..ngeng................................_________________________.......sampi pun ofis papa..' k,mama jln dlu ek..luv u mmuah ^o^ hih'...

-DLAM KERETA-area pandan.ceras
adeh jem lak lmbt la aku smpi ni..eh2 kete mecedez ni ptong aku lak ha g la ko.. xgak jln...vrommmm pecut la aku... smpi gak kat ofis...

-PJBT DAERAH- gombak
paking fully lo.. hurmpp aku pun pusing lo.. hurmpp paking btul2 kt dpn gate nk msuk pjbt daerh ni... xkesh la jnji smpi.kedengarn samar2 pakgad kate hih 'paking ujung penuh la tu...' "aku pun yo la lmbat arini paking ujung.. ngeh2" (sengeh2)

-DLM OPIS-tingkt 3
aduh... pnat nek tangga lo..hihihihiaiseh men pnas plak .. mcm biase aslmkom.... smpi je tmpt akuhuh......... mengeluh panjng aku..bukak laci msuk bag lo...

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami