Monday, November 4, 2013

Holiday Langkawi

hokey citer psal jalan2 langkawi yg dah lapuk aritu.. hi alhmdlh papa da pun blk dri sabah ritu.. gembira kami sekeluarga bile dpt bertemu..malu2 kucing ank2 mama bile dpt jumpe papa fengsan terkejut semua ada.. huh hokey stop psal papa blk .. so lpas hubby blk aritu  dpt cuti dlm 2 week pe lg kami plan gie bercuti.. sekian lama xgie bercuti.. hih dsbbkn kami blk kedah so kami dcide gie langkawi lo.. wehoooooo best2 

jarak dri sik ke jeti kuala kedah dlm 1jam cmtu la.. awal pg kami gerak berbekal kn nasi pakteh ko yg kami beli kat pekan sik tu.. hu mkn dlm perjln dlm kete..smpi2 je hubby bli tket fery n trus gerak...smpi gak kami ke lngkawi...kami stay kat de'baron hotel dkat ngn pekan.. hotel pun selesa..huh dpt plak kete sewa baru.. nissan almera.. ahkk merasa la naik kerete brand lain..

time ni kat tepi pantai bru lpas trun dri cble car.. hu tp xnaik pun sbb rmi n hujan.. hubby ckp nxt time hohoh

holey tQ pd mak metua yg amik gmbr ni.. hih pndai pun mak amik hihihih weee fRss family

pose dulu.. huh mama suh bediri elok2 die cbuk nk bongkok cmni.. hih anak2

percutian singkat kat langkawi.. huh mcm2 ada.. dsbbkn nk bjln so no soping2 lo...hokey xde jln2 pulanu naik bot sbb bwk ank kcik kn..phtu kami pun duk 2hri 1mlm je esok blk dah.. hihi sonok je.. sbb masa telah terisi.. hihih

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami