Thursday, December 26, 2013

2013-2014

AUchh sudah sampi ke penghujung tahun 2013..alhamdullilah masih lg berpijak dbumi nyata..semoga kite semua dberi kesihatan serta kehidupan yang sempurna...syukur sgt bile kebahgian yg dberikan itu mili kita semua walaupun hanya pinjaman sementara dmuka bumi ini...

kehidupan kite adakalanya kite diatas..adakalanya kite dbwh dan adakalanya kite dtengah2..bile terfikr blk akan diri ini byk lg blom tertunai...kdang2 sedih dgn diri ni...alhamdullilah tahun 2013 ni haku berhijab..mula2 mcm ia xia je dgn perubahan diri ni..tp lepas semua berlakau dgn pantas..perlu utk aku lakukan..tQ kt husbnd yg byk support walaupun bini mu ini kedegilan terlampau..apepun itu semua penglman..aku yg dulu bkn la yg sekarang..tp xnk bangga sbb sgt sbb tkut suatu hari nti syaitan menguasai diri..byk cabaran yg aku lalui bile lihat mereka yg lain "freehair" terdetik juga utk kembali sprti dulu..tp..tp...tuhan shj yg tau prasaan itu bile aku engin mencuba....cukup aku sje..apepun semoga prubahan yg berlaku ini memberi seribu erti dalam hidup ini..subahanallah...


mama n shafwan..kakak x ikut..die temankn nenek n atok g kenduri time ni

shuke sgt sbb dt beli kete lg..lahai anak..

_________________________________________________________________________________



Insya allah azam baru tahun 2014 dharap diri ini akan lebih berjaya serta menjadi seorang isteri yg solehah dmata suami serta mama yang baik dan penyayang dmata ank2 ku...semoga kehidupan yg baru lebih sempurna...perbaiki ape yg kurang didalam diri ini......amin..

Cuti Awal Muharam

Alhamdullilah...dberi kesempatan utk bernafas lg dmuka bumi allah ini..

esok cuti awal muharam.. so ape aktiviti anda semua... hokey sempena  awal muharam esok... aku kene bngun pg esok de progam sekolah shifa.. smbutan awal muharam n hri graduation day.. huh mcm xcaye je esok hadir hari graduation ank sndri walapun bru 4thun.. ala playskul..tp mnarik gak.. kali terakhir aku hdir graduation day ni time adik aku yg last tu tadika.. ha dgn mak ayh.. hari ni aku hadir sbgai PARENTS!!!!!!!!!!!!!!!!! lihat ank sndri buat persembhan ats pentas.. alalal comelnye la ank mama. hi semoga esok dpermudhkan urusan dan majlis berjalan dgn lancar..

selamat menyambut awal muharam..@selamt tahun baru..

AWAL MUHARAM

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami