Wednesday, December 16, 2009

kursus siri-2(setiausha JKKK)

hari ni hari last aku kat kolej komuniti selayang.perghhh mcm2 keheh nye dorng ni.. de cpt de lmbt de sedng2..almklum la baye ala2 ayah aku la kn..yg xbleh bla ni si bono.upsss sape bono ni.. owhh ni la s/usha kg.matang pagar..die plain hapening weyyy tapi... hurmpp nti aku smbung ek.. mse da suntukk.. too uncle bono lau terbaca N3 ni.hih senyum lebar sudah la ek,,,

bby boy

thniah too kak sue coz teah slmat mlhirkan sorang putera yg sihat dan ckup sifat nye wlupun tpkse dioprate ats arhan doc..pepun doakan kak sue n bby sihat dpt fully bf...thniah kak sue!!!!!!!!!!!!!!!

Wednesday, December 9, 2009

so sad..so sadd



hukhhhk.. so sad wo!!!!!!!hubby xblk week ni smpi krismes..tidak!!!!!adakah salji akn trun selubungi aku ni...wahhh xpe akan ku tunggu kepulng mu itu syg..stdy hard ma'dear..mama n cfa sygkn papa.

lg 2week....

hope die ingat..beringt..teringt...(mkn pengat)

p/s: hope de spesel celeb...hurmppp waiting u my dear















......love u papa.....










???


betul ke aku create blog ni.. xsalah ke wey aku bcerite? aku create coz nk ilng kn borng nk suke2 je spe yg ter'open bce je la n.. tp takut gak de pihak lain beranggpn blogt ni nk mempoyo kn diri tunjuk2 bgus..(bgus tuk diri sndiri suda) hurmpp tp itu hak aku pun kn nsib la dorng nk kate ape pun kate la.. jnji aku rnge otak(yeke) ngeh222 suke ati laki aku la nk berblog ke x kn.. huhu pepun aku happly lol

Tuesday, December 8, 2009

why me!!!!!!!

N3-1
nape aku arini... xkeruan je prsaan ni rse rndu,sdih,sayang? tp pada sape?owhh tidak!!!!!!!!!!! aku da kwen wey (tau laki aku gile nati kne tibai)tidak weyy aku syg laki aku sorng je di dunia n akhirat..tiada dua antara aku dan die wokey... N3 arini mnglbah ckit wey....pe aku nk cite senarnye ni....owh k kwn lame msg aku ntah bile dia nk kwen aku pun xtau btunang nk sthun rsenye.. hurmpp??(memikirkn sesuati sat,smbil muncung sedepe berinci pembaris kayu kuning pnjng) huhuuuhu


N3-2
dont sms me lagi weyyyyyyyyy!!!!!!!!!!

N3-3
naruto ku.......aku tidak lg jd sakura mu krna aku telah btukar kpd asal..maafkan aku wahai naruto..sakura bukan milik mu lg... sasuke ku slmt tnggl juga...jd lah atshinci.hihihhi

Friday, December 4, 2009

permata hatiku


auachh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



she know drve


merenung mase depan


laju...laju..buai ku laju...lalalla





kesayangan mama n papa..

adeh npe la nsib kwn haku si Y ni... sian die truk tula org xreti mnghrgai lngsung ksih syg org da bg die lak buat 'taik' ngat laki ni hape.. aku kwn ngn si Y pun xpnh buat cmtu tau.. tkat hangin biase2 je.. sbb haku xsmpi hati.. ni x.. whai wanita cube la ko brubah demi kbhgian ko da mse dpn coz ko akn jd seorng isteri, ibu kpd bkal ank yg akn ko lhirkan hasil hubungan yg sah ngn si Y.. tp skng ni ko blom sah lg ko da buta die mcm ilng sabr dan rse kpcyaan trhdp ko. fkir la.. ko sbgai wanita tak de prsaan d hati, kesian,sayang,trhdap si Y.. aku ni hnye sahabat lame si Y yg dlu pnh bksih syg tp skdar rakan saje tidak lbih dri itu.. keran ada jurng pemisah antra haku dan si Y.. skang aku da de fmly bhgia.kini ko da miliki si Y.. terima kasih la tu pun si Y snggup trime ko wlupun trpkse dmi famili die trsyng xpecioly mak die yg comel gitu.. hurmpp haku doakn si Y bhgia ngn ko wahai wanita...smoge ko berubah sikap dan pndirian mnjdi lbih matang untuk hari2 mndatang ..walhal kite sebaya..(tap haku ni prgai kebudak2kan.ade la tmbul naluri seorng istri dan ibu kpd suami dan ank ku)

foto zoomers

'woriy yor gul'( sape mau lwn kami...??)
best wo men ujan"kak miza n kak huda"
ni koir PLB(sape nk undang kami boleh cntct no.01927*********)

yeahhh kami la gurlish PLB ngeh2..
(k.nana,k.huda,aku,k.miza,k.ina,effa,eira,k.yana(nme same haku),fara a.k.a lilo)
p/s: ni gmbr spnjg kursus kat morb aritu..

Thursday, December 3, 2009

yG ku SaYanG


I love you so much, it will last forever Everyday my love for you grows, you get nearer and nearer To the centre of my heart, where no one has ever been You open me up, so my love can be seen.

One day soon I hope you will see How much you really do mean to me. I love you so deeply and passionately so One day soon I hope you will know.

Love like this only comes once in a lifetime And my love for you is so strong, I hope you'll be mine Forever and a day, forever and always I am in love with you now and for eternity, always.

You make me feel happy when you are around My head starts to spin and my feet leave the ground I float on the clouds and fly like a dove Just because I feel surrounded by that little word 'love'.

From the moment I saw you, I knew it was true The pounding of my heart told me what I already knew, That you were someone special, I could feel it in my heart, From the moment I met you, I didn't want us to part.

So, you gorgeous man, the love of my life I have laid down my heart in the hope you will see How much you really, really do mean to me For now, for always, and for all eternity.

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami