Thursday, February 24, 2011

antu kak limah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hurmpp agak keboringan hari ni.. now at my ofis mud.. nk balik je tapi xbleh la sbb i amik waktu anjal (ingt breast je anjal ke..wktu pun ade larhh) miyahahahahah gile ke aku ni..pas je bsalin hari tu mem ofis col gitau yg skang da de wktu anjl so u nk 8-5 ke 830-530.. hurmpp i pikir2 amik 830-530 la..so kne blk lmbt la skarang ni.. tp xde la lmbt sgt je just tungu stgh je.. pahtu blk la.. tp yg xsyioknye lmbt la smpi ghumah..ii tp yg syioknye masuk kje lewat ckit la.. bukan pe k.. i mangun pagi nk kne antr kids g umah pngasuh..sian dorng pagi2 i da kacau dorng tito..tp xkejut pun juz call nme je..bg mamai2 ckit..hihi so bile antr tu kne amik mase la..hih beg dorng i da pack siap cume salin pamper n buat shushu bawu je.. if dorng xsusu lg la pagi tu.. hhih shian2 ank mama...

mari layan pica smlm..



????

pokok tanduk rusa

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



since dalam antu kak limah balik rumah.. hikhihki.. i yg amik pica ni.. hahah siot je kn staff mcm i ni.. seb bek pgwai i sepoting

3 comments:

Farazila said...

at mne nie???amboi ade lawatan yea...

MAPPIAU said...

ahahaha sempoi giler sume geng2 opis bisa ilang stress gituu hihihi

mama c'fa said...

fara: aritu na kne ekut dorng atndt meet kat sg.buloh..

mappiau: sekali skala boleh la dpt pgwai upe gini.. hih

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami