Tuesday, August 23, 2011

#NO TAJUK

kemalasan melanda...bile pikir balik mcm gile kejup kot...arghh buget raye tahun ni semua lari.. betul ckp somi aku "mane mama blnje semua duit itu hah" sualan yg xleh aku jwb tanpa buat kire2 hokey.. so aku pun kalkulate la semua resit2 yg aku dpt bile membeli itu.. so kire punye kire huhh xberbaloi pe yg aku beli xnampak pun.. ade lah sebhgian itu aku beli brg dapur nk mask n da msuk perut pun.. ni yg hidden2 ni... aduyai.. ekutkn yg utama aku nk bayr sblm cucuk dinding tiu adalh KUIH RAYA n PENGASUH ank2 aku.. tp..tp.. lihat ape aku boroskan.. ayark.... now tgh kusut jup.. cmne leh jd cmtu.

hurmppp mungkin somi aku sedang bace belog isteri die ni so agk2 pe die pikir ek.. xpun ape die nk kate nti bile blk umh....hahah nk mrh upsss da telambat.. terima seadanya...
da mls nk potpet..sangat sakit hati...menungu duit turun dari langit bile agknye.. duit owhh duit,,,,


chopp ada lagi.. duit raya aku xtukar lg hambek ko..... pe aku nk bg kat spupu sepapat aku.. erghh kuih raya? coklat flavo ? resit ? or sampu kosong... erghh xmo tanye lagi xmo ckp lag... dah2....



7 comments:

::NureeN:: said...

aduss... maslh besau ni.. buln ni nyerr gaji belum msk ke?? nureen baru msk ari ni, baru nk g cr benda2 utk raya

budakijaupendek said...

jawab persoalan yg ditanya.
hehe, senang je.
saya bg url blog ni.
disni sangat banyak tips blogging.

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/

macam-macam anda boleh belajar disni.
selamat mencuba =)

as said...

kalau duit turun dari langit,jangan lupa bgth kengkawan...nak tadah gak sesama...hu hu..

NM02 said...

lompat2 jatuh kat sini

eh, jom tukar link

ai dah follow yu

sudi2 le follow ai plak eh

maceh

^_"

~izan~ said...

alahai..takpe dik..perlahan kira2 yer..hehe..apa2 pun akak nk ucapkan selamat hari raya,maaf zahir dan batin..semoga gembira di pagi raya nanti k =)

Pepel BoNda AmaNi said...

lepas raya jerk kompom menggagau kan...nasib baik...hari tue duit raya yang di tukar masih xguna ada lagi..penyelamat keadaan di c2..kekekekkee...

ha'ah la amani will become kanda amani next year..doakan nyek...

MAPPIAU said...

hurmmm kalau pasal duit memang poning pale kan hai la

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami