Thursday, February 2, 2012

messnite vs dinner

time: 9.44am
loc: opis kecik
mud: baru pas mkn nsi lemak

nk story..patut nye nk buat entry ni smlm..title WWless..tp kemalasan smlm buat rase xmo hapdte la kan...cengk belog aku nye dinding ni...smlm beli la cat so cat la dinding tu pahtu ade wall deco.. tp hati ni xbekenan sgt la sbb suram je.. tp xpe la hapdate dulu arini.. sat g cri kdai yg ade cat cntik2 kite kasi tukar blog ni.....

psal messnite yg aku pegi senin mlm kelmarin(ehh betui ke).. hih sbenarnye da byk kali dah pegi messnite ni since sebelom kawen lg.. time baru knal en.somi dulu2....die ajk g messniete..fuhh apakah itu messnite...lau xcilap aku makan malam rejimental... haha adalh protok dan tertib ye....makan diiringi muzik2 yg beralun..hbis je 1lagu dorng mainn kne gap jup mkn.. pahtu smbung lagu lain continue plak mkn... hih mule2 pegi adalh sgt bodoh.. sbb ade mnum gelak tecik n besar.. hihi pahtu kne bediri dgr lagu dorng... tp best.. hbis je mkn ade lah poco-poco n tarian(mase tu poco2 lom diharem kn lg)..nsib bek aku de pnglmn n amik kelas time tu.. so xde la kekok nk berpoco-pocongan nih... hihihih
ala2 dinner gak...tp diner slalu org pegi hotel mkn bedua lah.. mkn berfamily la etc la....tp time tu xkesah sgt sbb kite2 je..so mkn xkesah nk gune dri dlm ke lua ke dri lua ke dlm cmtu (peralatan nk mkn...sudu/garfu/pisau..etc) tp lau messnite ni mkn adalah tertib n terjage.. even time tu pkai korset ketat gile babeng memng kejung la urat ko nk menegak bile nk mkn sup yg xbleh nk tunduk sgt hihhihih....so nk mkn harus la dari lua ke dlm...tepi n ats lau xclap aku la...dah hbis mkn nk letak plate n garfu bagai pun kne letak betul okey.. ade gak yg xbetui. hihi

so mlm tu ade lah messnite sempena majlis pentauliahan kadet2..papa punye student da grad so celbrte la kn.. snoko la sbb student ni buat persmbhan so xde la telampau sentimental sgt suasana tu.. bebanding ngan majlis perpisahan n penyerahan ye.. adalhs low n romntic..hii para lelaki harus la membawa pasangan masing2.. tp perempuan harus single..so tiap pasangan selalunye akan dpt doorgift,,antra doorgift yg aku pnah dpt.. brooch baju/safety umbrella/potpuri..tu la.. slalu brooch je la yg byk.. so nk pegi pun kite ni kne la melaram bagai2..ade yg mengalahkn datin okey...tp aku xde la sgt..simple2 aje..(nk kalahkan pemaisuri agong bleh x) ahhaahhaa gile ko!!!!!!!!!!!!!!.. so mlm tu aku pkai bju kaler gray..somi aku sah2 lah kne pkai baju khas dorng.. messkit(erghh tul ke eje) dorng punye baju memng itu je la...melainkan suit or bertema....jom layan gmbr...


hye......otway nk pegi...harus amik dulu

yeahh kat lobby.. ni sblm nk masuk haus lepak2 mnum2 kt lua dulu

ibu a.k.a pengsuh cfa n afan...kak liza pun pegi gak sbb somi dia pun UPNM

ini la tempatnye.. the royal chulan hotel...kali ni dpt la merasa ke RC ni...

melangkah mencari tmpt duduk..snang ckit nti da bunyik bell xde la tecari.. ngk la bape rmai

me n my husbnd...

continue... nti okey...

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami