Friday, July 3, 2015

♥♥♥

Ya Allah,syukur kerana menemukan kami..hampir 4bln shuben ke tempat org demi negara..mama lah segalanya..hari ni kami bersua..bahgia hidup bile dapat berkumpul n sama2 melengkapi antara 1 sama lain.. ade♥ papa♥mama♥shifa♥shafwan..hilang sedih w/pun dugann dtg dan pergi...

love my family
muke happy sbb papa da pulang..yeahh kepit ngn papa je
now papa dan la cuti kurang dri 1 week sempat la kami berramass mesra hihih vleh ke gtu.. haip..haipp mule la ko nk fkir mcm2 kan...1st ank aku la xcited gile tiap 5mnt tungu kat pintu pahtu bukak tingkp.. pahtu asal kete lalu je die katenye papa ahahha sudahnye aku mrh sbb ayik bukak tutup pintu/tingkap je.. last2 aku ckp korng duk kat lua nak x.. sat g papa blk sambut.. ahahahaahaha ade la ckit suprise mse smbut shuben balik.. muke xde la tkut sgt pun tp senyum lebar ke telinga tu nmpk la.. ahhahaahhaha

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami