Wednesday, December 9, 2009

???


betul ke aku create blog ni.. xsalah ke wey aku bcerite? aku create coz nk ilng kn borng nk suke2 je spe yg ter'open bce je la n.. tp takut gak de pihak lain beranggpn blogt ni nk mempoyo kn diri tunjuk2 bgus..(bgus tuk diri sndiri suda) hurmpp tp itu hak aku pun kn nsib la dorng nk kate ape pun kate la.. jnji aku rnge otak(yeke) ngeh222 suke ati laki aku la nk berblog ke x kn.. huhu pepun aku happly lol

1 comment:

Farazila said...

xpe iana...ibi blog kamu..
kamu boleh cerita apa2 yg kamu suka..
mcm diari juga..tpi ini untuk tatapan umu...

kat mne lagi tmpt kamu nk tunjuk diri kamu...
mungkin disini lah tempat yg sesuaiii...

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami