Tuesday, July 13, 2010

X Lalu Hadap

Agak lenguh dan kemalasan hari ni.. petang ni dok pikir nk blk S.Alam ke x yerk???????? hurmpp nk blk tapi mlas nk drive..upsss bukan malas tapi kurang larat la.. xde la jauh mane pun s.alm ngn slyang ni. hhuhu tp tu la dok dalam kete ngn jammed nye.. huhuhuh nk redah petang2 time owang blk koje.huhuh ngk la lusa ke tulat ke blk sat..bukan ape pun juz nk amik fone aku tetinggal kat umh mak..smbil2 tu lepas windu kat buah hati ku sape lg lau bukan shifa'tasha. huh cfa dok umh nek die jup sementara papa g seminar 1week ni.. huh

Woooo cuti sakan la pengasuh cfa ni..2week lebih tu,bayar totap sama lol..mkcik ni xbekira sgt tp tu la biar la service jage cfa tu elok n bebaloi2...memng la xbyk mane pun aku byr kn.... huhu duit tu nk cri nk byar upah ngasuh je. hihihih

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami