Thursday, June 9, 2011

++im back++

back to skull,back to home,back..back.... k aku bru je dpt template yg agk ok la ni... pening haku.. bile ade yg hilang pahtu kene cari balik...seb bek aku sve seme bckground n templte.. fuhhh now sistem peparitan da hokey....cume nk ngecat2 ckit.. nk pose dah ni kene kemas 2 ckit.. chop!!!!!!!!!! ko hengat umh ke ni.. ini belog la.. hahhah nga..nga.. kasi picit idung ckit.. hambek ko...


choppp..eh da mcm slot kat tv 3 lak kn... just nk shre aku ade "silent reader" ergghh betui ka cheq gtau ni...yupp org tu rjin bace blog saye kot.. sbb bile ade story mory bawu mesti die mcm tnye2 n hint2.. nga.. nga... bile x hapdte die kate belog sudah manyak sawang....hahha aku suke manyak sawang sbb nti byk spider n labah2 dtg.. hahaah HOLOWENNNN.. mokcik gilo..mokcik gilo.. apa pun xbleh..apa pun xbleh... ahhahakeay.. cukup2 jgn sengeh lame2 nti ade org teguq tanya pasai pa hang ni?..now i want say tikiu pada 'silent reader' itu sbb sudi menjengah.. sory la time tgh mls nk hapdate meng xbyk nk di type.. ekut kan mcm2 nk dkecohkan kat cni.. cume mls jer.. hikhik... n tikiu gak="" pada="" u="" olls="" yag="" lain="" sedang="" menjengah="" blog="" apricate="" sgt2="">)tikiu>


No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami