Tuesday, November 15, 2011

maafkn mama

14/11/2010- muhammad shafwan adha selamat dilahirkan secara normal di Hospital Serdang
14/11/2011- muhammad shafwan adha genap umur setahun semalam....harini adalh hari bersejarah buat mama...mama mintak maaf syg.. harini hari jadi afan..tp semua xdpat nk senyum sbb afan xbape sehat...

mlm sabtu mama call mak mama(nenek) die bgtau cfa dmam tetbe pnas sgt...tp nasib baik mama dah bekal kn ubat siap2..upss mama time ni kat melaka de kerja cikit so mama tinggal kn cfa n afan umah nenek..papa pun ade keje.. mlm tu ok la.. besok pagi ari sabtu mama col tanye mcm ne cfa.. nenek ckp okey dah ckit.. panas kurang cume die main sorang2 ckp2 'mama bile nk blik' mak ckp sian betul ngk rindu mama n papa dah tu tahapnye...alahai ank ku mama minta maaf syg...pahtu dlm coll tu mak ckp plak afan dmam panas ni...selseme batuk xbaik2 lagi ke...tp ubat afan pun mama bekalkn gak... hati mama dah xtenang bile nenek ckp afan dmam..padahal mama baru je bwk afan pegi RSAT aritu amik darah n amik ubat.. tp still cmtuh gak...mlm tu mama blk n sampi tp mama xdpt nk amik sbb mama pun demam n xlarat sgt2..

esoknye ahad 13/11/11 mama tdo smapi xsedar atok (ayah mama) call sampi 2 kali so dah jadi misscall plak...mama telan ubat mlm td smpi xsedar tau.. xlame tu angah (adik mama) col mama dgr sayu2 je lagu enfon tuh.. terus mama capai tapi lambat terus jadi misscall lagi.. mama xpuas hati terus mama col angah balik... angha bgtau blik pagi ni gak afan demam panas sgt dri mlm td.. terus mama bngun kejut papa.. suh siap2.. mama mengis2 smbil mandi sbb mama takut...sia2 terus mama n papa gerak..dlm hati smpi je umh terus amik n bwk afan g hosptl...

sampi umh..mama terus nagis bile nmpk afan..afan time tu baru bngu tdo muke layu je.. mama peluk n afan ngis merengek2...sayu hati mama...cfa plak tdo mamai nmpk mama n papa.. mama rase bdn afan n kakak cfa..suam2 kuku.. afan nmpk papa segar ckit siap lentok manja kt papa.. windu sgt la tuh.. cfa plak pngil mama....mama..... windu mama la tuh mama kiss ank mama...pahtu siap2 mnd mama n papa terus bwk g klinik medvron kt area giant tuh... sbb suhu bdn dah ok tp mama chek juga...walhal mngu sblm mama g mlka tuh bru je amik ubt kat BTS....tp dah hbis....so pegi2 doc chek suhu ok..doc bg atibiotik selseme n batuk n demam....

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami