Tuesday, November 29, 2011

pregnant

alhmdllh masih lagi bernyawa.. n meneruskan hidup seperti biasa bersama anak2 tersayang n suami tercinta disisi.. alhmdllh kerna masa berlalu begitu pantas n sudah ke penghujung november.. welcome disember..

awal muharam jgn dilupe yg di sambut pada semalam (doa akhir tahun n awal tahun) amin..

hurmpp ngk tajuk pun terasa ngilu lagi pewot ni...
hihi nk story about last night at home dalam bilik...

.........sedang tido lene..di suatu hari aku berjalan2 bawak afan naik stroller smbil memgang pewot..tanpa disangka2 aku pregnant kn adik afan n cfa.. fuhhhh mcm xpercye je..usap2 pewot da kedepan upenye...
...fuhhh terjaga kemamaian pegang pewot ngk afan kat sblh... owhhh rupenye aku bermimpi...
1st time mimpi aku mngndung.. hah terasa ka pagi ni tau ngilu pewot tuh.. hurmppp jika benar ini lah rezeki aku.. perghh setahun sorang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xpe blk ni aku nk g beli pregnt test.. xmo berkata apa2 lgi...

pagi td col en.suami die kate betul ke x? nti blk test.. nk kate aku miss prncng xde plk... yup aku de amik ubt utk jarakan kehamilan.. snn ekonomi aku n fmly lom stabil n terurus dgn betul lg..dgn keadaan yg kerap tinggl bertiga ngn cfa afan tnpe suami buatkn aku terkejar2 semua benda.. en.suami skng ni kerap g latihan so aku la papa n mama n bibik kt umh tuh.. layan bdk2 tuh.. fuhh penat dtg n pergi pahtu kerja lgi.. pale otak aku ni lau bleh dbawa kluar n rest rendm dlm aromaterapi mesti best kn tenang je.. pahtu masuk blk.. hihihih

4 comments:

win@momyShaneQeisha said...

hai mamacfa, lama dah tak singgah sini..
* suspen i tadi nengok tajuk,ingatkan betul2 pregnant.hehe

LYAfrina said...

askum mamacfa...

ni tutorial utk zoom pic tu..sori lmbat gtau yer:


http://lilo80.blogspot.com/2011/12/tutorial-gambar-jadi-besar-bila-cursor.html

ikiqzana said...

mimpi rupa nyer.. klu betul pon apa salah nyer. rezeki tu.

Mama'cfa♥ said...

hah kak zana..lau betul rezeki alhmdllh tp nk kembar la snang ckit

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami