Friday, January 13, 2012

Tudung senget???

Wehuuu pagi jumaat...alhmdllh suhu ok n cuaca pun ok...so calm n down yerkkk kehkeh...

Eh kaorang tahukn skang ni fesyen tudung mcm2 pahtu skang ni gune pashmina je kn..yg dulu nye pahsmina ni balut bdan je time sejok2 now dh tutop kepala/rmbut ok....fesyenn tp aku masih lom lg try gune pahmina ni as tudung sbb besr la...msuh lom sedia lg ...tp lau tudung2 n shawl2 tu aku lg suke sbb xpnjg n lebar sgt...ok la...nk cepat sarung tudung je..nk cntik n frsyen gune shawl la..tp terpulng pada keselesaan masing2 la yerkk

Nk story pasal tudung yg aku pkai arini gie keje...member pelik nape itsm kt tepi tu n xtutup...pahtu xckup kain ke....pahtu nape senget pkai tudung..hahaha i dun mind ye sbb aku plai ikut suke jnji berlitup kn...fesyen la buddy...skng ni mcm2 tp xde la pelik sgt pun...rasanye biasa je....

Somi aku pun kate ok,cume jgn pkai ikut2 sgt pelik2 upenye dah mcm ape dah...so aku pun suke n lilit ikut suke hati hahha(ayat ulang) ikut selesa la yer...aku pun kdang2 ngk tutorial
Kt utube tu tp lom try lgi la yg pelik2 alal hanatajima ke n etc la...suke simple n senang..kang lilit2 meraung sendiri... Hihihi

1 comment:

manis said...

salam perkenalan =)

saya folo cni sekali..sudi2 folo sy ya! ;)

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami