Friday, January 27, 2012

Hapdate ni hah!!!!!

Kehkehkeh...en silent reader di sebelah...sedang mndgr org beri taklimat dhdapan bleh plak dgn sengaja bukak belog aku...gile ko!!!!
Kehkeh

Owhhh aku skng brada kat JB add bengkel SKT n MBJ.....kursus permulaan utk tahun 2012...thniah utk diri sendri sbb dpt pergi...kehkeh....xpe ilmu ni nti aku share2 kn kat kwn opis yerk....erghh now tgh mesy mbj...smbil2 ni hapdate la...meh layan
Pictre kehkehkeh....

P/s: kok ye pun bace belog aku nirase meluat bek tutup mate ye hihihi xpayah nk kate2 cukup hanye tekan tekan butang X kat knan ats tu sudah!!!!

1 comment:

ikiqzana said...

best nyer dpt g kursus..

sape yg meluat ngan cfa tu? mcm2 kan perangai manusia ni.

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami