Wednesday, April 4, 2012

P.I.N.D.A.H

salam reades yg sudi jengah belog aku nih... wowow lame xlame gak la aku xhapdate belog ni..ni hapdate tp malas plak.. ni mud dah dtg cpt2 type la.. lau x malas dtg nti....sawang la jadinye... ceh2..ceh.. mcm umah plak ye...ni nk story pasal aku pindah aritu....kn de gtau aku nk pindah kn.... now kami da xtinggl lg dlm kuartes kem...kami dok menyewa skng ni kat s.alm.. jadi ln kn sewa pun boleh2 la...kapasiti umh pun boleh la muatkn kami 4branak walaupun xbesar mcm kuartes sblm ni yg boleh main lari2 n sorok2.. umh skng ni  lari pun mcm bjalan je.. main sorok2 pun bleh nmpk.. hhihi bleh plak cmtu.. tp xpe kami happy juga bile dok dlm rumh tu... hihihih now da 2mnggu aku dok umh tu... alhmdllh ok.. dpaur pun kembali berasap......mesin basuh pun mule bergerak.....hihihihihhih

pngalamn pindah ni 1stime bg aku.... penat tu huh toksah ckp la... org xpenah pindah so nk kemas mane 1 la agkanye kn.... kang mule tang dapur.. xbleh plak nk msk ringan2,, lau mule bilik nti nk tdo cmne... kan... so time tu aku terpksa tunggu en somi blk n arrnge nk pack mane dulu.. hihh alhmldlh bejln lncar dgn bantuan askr kcik kami.. hih sape lg lau bukn cfa n afan.. hih dorng pun sbuk gak....

PART 3

barang da siap nk loading dlm truck... hhi tibi pun masuk kotak balik... baju dlm bakul..plstik itam tu pun baju... dm tu ade bakul gak... takut baju kotor n habuk.. masuk dlm bakul n buh dlm plastik itam... hahha langsir n tibi demok tu last sbb nye tibi tu nk antr repair.. hihihi
 kotak2 susun siap2 ikut katgori okey.. siap label lg n wrap baik punye....

 kotak....dan kotak.. nmpk itu kotak tapperewer.... laki aku hambek kat tesco..kbtln lalu beli brg org buang tepi tu.. terus hambek.. kotak baru elok lg ok.. xde kemek n basah2...

 keadaan dlm umah... huarghh sgt sedih hokeyyy

  kat lua pun ade....

 taraaaaaa da kosong.... n cerah je umah... continue nti



No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami