Thursday, April 1, 2010

mabuk

hurmppp aku mabuk.. mabuk laut kah?mabuk cinta ka?mabuk todi ka?mabuk angin ka? owhhh byk nye mabuk.. aku mabuk ngndung la!!!!!!!!!! owhhh tQ tuhan telah beri aku rezki yg melimpah ruah ini.. xdpt aku nyatakan perasaan yg sedng malanda aku nih.. syukur alhmdllh aku kndungan aku skng sudh 6minggu. huhu sedih+gembira+mcm xcaya je..

i know mesti ade org ckp erggg awl nye dpt secnd bby ank bru sthun da ngndung lg,xkesian ke kat bby 1st...yes jwpn nye memng aku xnfikan tp ini rezki tuhan beri okey aku terima n aku n hubby pun gumbira sbb kami memng nk ank lg.. hih cfa?? okey cfa aku da jge so die pun da boleh bdkari sikit2 ajar die. hurmppp

nape xrancang biar ank 2tahun ke,guna la prncng keluarga etc.. hurmpp jwpnye bukan aku xmo gune sbbnye aku da gune tp xserasi so rncng sendri je la( yg da kwen fham yea.)pepun aku terima seadnya....moms again ya..

mabuk xhengat nye,mse cfa dulu dmam pnas n telantar je nk muntah pun kene merangkak xleh jln sbb pale pusing2 tp dulu x kje mse ngdung cfa,skng ni scnd preggy kenen time aku keje so nk xnk kenen redah keje gk..pening 24 jam,loya jgn ckp la.. oyah!!!!!!!! anti ngn tomyam kali ni.. bluppr.... so ni al n3 aku tuk pembukaan april ni.. lame x post so rase rindu gak la... huhuu

8 comments:

zue @ annaleeya said...

congrats... take care yer...

~aSHa~ said...

wah ramai tul kawan blogger yg dah mabuk2 ni...aku? bila lagi...ehehehehehe....takpe takpe..korang la dulu ek..aku dah 2...tgu uols plak 2-3..then baru menyusul..

tahniah ye

Farazila said...

laaa..xleh la nk ajak makan meehon tomyam thai...uhuhuhu

umialya said...

tahniah..

mama c'fa said...

yeahh tQ tu my beloved Frend,doakan saye nye kndungan selamt mebesr yea. hihihihihihi

fara: saya da xleh mkn tomyam,hidu bau tomyan,dgr org sebut tomyam n ckp pasl tomyam coz bile dgr je da trse kat tekak ni nk blup... hihi maaf ya

Ease Basri said...

Take a gud care of urself and baby in ur womb... :)... me happy for u...

Ease Basri said...

wah....best nye ngandung... take a gud care of yourself and baby ya dear...

mama thieya said...

Congrats... adei.. bulan ni bulan org mengandung kot.. hik2..aperhal2 jaga kandungan tu elok2.. cfa nak dapat adik

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami