Monday, April 12, 2010

salam

salam pembuka kata.. hurmpp blog saye agak merundum dpenuhi habuk n sawang2 yg agk tak berapa lama saya tinggalkan,maaf ye bukan saye tinggalkan tp saya xlalu ngk window n segala bagai link dsebabkan kemabukkan saya ini.. xtau la nape secnd preggy ni lain mcm je nk tegk tenet pun xbleh lau nk buat kejej mcm gune word tu ok tp bile nk ngk tenet je mesti mabuk fening segala bagai la. hurmpp nipun tahan je nk taip sebb lama x hapdate. hurmppp mybe kenen tngu kandungan stbil baru ok ngk tenet ni. huhuhuhu ya allah kuatkan diri ku ini menerima ujian darimu,selamatkan lah kandungan ku ini dri segala permasalahan,kurnikanlah kndungan ku ini selamat,suci sehingga bersalin nti amin........ hurmpp lega rasenye bile dpt post tuk kali ni.. mybe akan berdebu lg utuk jangka masa yg berminggu2 mungkin bulan..hanye sejadar melihat sahaja. hihihihihihi..

aku kena g kursus minggu ni 3hri woo bile ngk schdule da terasa mengah n pening ..!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Ease Basri said...

ala...ciannyer.... nengok words pun mabuk.... takpe... nanti baby dah lahir mesti syiok... dah ada 2 dah... jelesnyerrrr.........hehehehhe.... ni da mabuk pc ni...lagi nak hapdate jadi 3 column blog.... bole ker?... apepun, mak athirah yang malas nak taip pepanjang... mengesyorkan faz bukak link ni.... kalo kurang faham nak explaination lagik... fb ease erk... ni link nyer

http://www.lawnydesigns.com/2007/10/how-to-make-3-column-template.html

ibudhani said...

congrets mama c'fa!!! pttla sunyi tnpa brite...sedang mabuks ye...yela ku dulu pn gitew...xleh tgk tenet mmg fenin..lg2 asek2 scrol tikus tu lg aaa mabuks..k daaaa...tc ek....

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami