Friday, April 2, 2010

jumaat yg indah dan tenteram

salam semua.. ( mcm aku ni glamor je nk salam semua) x kesah la yea... sape yg teropen my belog la kan.. huh arini jumaat yg indah lg tenteram,okeys pg td aku smpi ofis agk kelewatan ckit, arini ade bace yassin n jamuan mkn ckit,alhmdllh dah selesai pun n mkn pun kenyang. hihihi.. wist=h tQ to kwn yg thniahkn aku sbb preggy( poyo nye ko ni nk nunjuk2) aku bukan nk nunjuk okey aku sekadar berceloteh ekut suke aku nk type story ape pun. hihihihihi.. oekyyy2 terlalut lebih lak... hurmppp pg ni aku agk blur ckit nk post kn story sbb nye xtau citer ape. hihi

1 comment:

Ease Basri said...

ahaks.... tak kesah la melalut ape pun.. kat blog sendiri...bukan blog olang pun.... kan kan kan....hehehehe

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami