Monday, May 17, 2010

contest senyuman paling menawan

CONTEST SENYUMAN PALING MENAWAN.

weee hooo kali saye dapat TAG+CONTEST yg ditagkn oleh ibu arifa..tQ ye.. huh so nk tau saye ni menawan ke tidak mari kite lihat sama2. huhuhu


menawan kah saya?

kenapa saya suka senyum???
sebab saye ni memang dri kecik lg suke sengih2 so bile sengih tu nmpk mcm nk senyum je..kan2..pastu senyum tu kn sedekah,bile kite senyum org yg pndang pun akan senyum sinis kt kite (gile ke die ni senyum kt org tetbe je..hihih) pepun senyum itu penyeri diri kite dan juga pengubat pada kemurungan..so senyum lah ye.....

mereka ter TAG-
1. mummysshane
2.mama airis
3.mummy ameer
4.ikiqzalia
5.mimialya

upss..jgn lupe ye letak gmbr kt bwh ni skli tau..sbgai syaratnye

so lepas submit entry boleh la ke blog penganjur contestnya ya.. ni die



'contest senyuman paling menawan'

3 comments:

LYaFRINA said...

waa... sguh2 menawan

ibu_Arifa said...

wah..sungguh menawan berkali2 senyuman mu itu...siap ala2 menggoda lagi tau.

TQ dan good luck.

mumyShaneQeisha said...

sungguh menawan n cute skali la mama c'fa ni.tq 4 tag me

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami