Tuesday, May 18, 2010

TEMPAHAN BAJU RAYA...

ayok.. pening seketika memikirkan nk raye ni.. pose pun belum dah nk raye lak ek.. hihih wokey2 sebenarnye kite dah bli kain tuk buat bju raye lo.. huhu cfa sekali huh ni 1st raye nk die pkai baju kurung la lalallaa.. tiut je kan.. huh agak sodeh ckit la.. sob~~soB~~sebab xde tailor jahit la. huhu xtau nk cri kat mane.. kat area tmpt tinggal tu mcm x best je. huhuhuhu ade xsape2 yg leh jahitkan baju untuk kami b2. huh area selangor,sg.besi,ceras. hikhik hihihihihi

2 comments:

siti said...

salam ziarah...
waahh nak g tmpah dah ye...siti pun x g beli lagi ni...riso gak..takut org dah x nak trima je lgi nnti

mama c'fa said...

ye siti.. skng dah buln 5.. temphn org da xmo amik dah... memng raya lambat lg. uhuhuhuhuh cepat2

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami