Wednesday, September 29, 2010

Gelap



weyy nape gelap belog kamu nih hah!...erghhh gelap ke belog saye ni??? hurmpp maaf la saje je bergelap..asyik terang bederang je skali skli dterngi cahaya gmbar gambor ku ini bersama salji.. hikhikhik gile ke ape ni.. meroyan sat ke?? fuhh no..no...ini mood ibu mengandung ye yg sedang masuk 32minggu ini..mood berubah2 gune lah libresse tp mslahnye saye xleh gune libresse sbb sye pregy woman..klu pantyliner tu mungkin ye.ngeh....xde pe yg nk dstorykn petng ni.. sbb terasa agak blur la.. td nyenyak kjup je phtu terus bngun seperti tdo lg rasenye.. ngeh... wat ever wokey.. its my...hurmppp nk kucil bentar la...

stop it la.. boss pompuan aku ni beciter kuat sgt kt sblh.. sejak ngdung msuk 8bln ni aku xleh dgr bunyi n sore yg sumbang n bingit la...tension dbuatnye..nk ckp ngn mereke pun kne cover2 nti ade yg keck hati lak..tp mslhnye mereke ni xfham pulak kt keadaan sekeliling..hormat ckit la kite same2 dok dlm opis so kne fkir kn org seliling yg suke ke tidak yg bunyi2an sumbang mambang itu.. ishhhhhhhhhhhhhhhhhhh nk xnk kne ckp" alop leh x slow skit lagu tu"

2 comments:

Ease Basri said...

gelap itu menawan dik... akak sukeeeee........hehehhee

'NuReeN' said...

ingatkan umah x der letrik kerr td.. hehhehe biasa la ibu mengandung mmg ada jerr yg x kena kan.. hehehee...

jom join contest
http://nureenasir.blogspot.com/2010/09/comei-lotte-contest-by-jaijina.html

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami