Monday, September 20, 2010

working dayz

yeahh selamta hari raye.. arini kembali bersua sekian lame bercuti kite beraya.. hihihihih nkhapdate ckit cerita fasal raye thun ni.. yg agk kurng meriah sbb xramai yg pulng.. hihih mari layan ckit gmbr kami yg simple dihari raye..
ni kami di pagi raya.. afta papa blk dri msjid terus mam sat n bgmbr.. tp kami xdan nk amik potret sefmly coz xcukup ahli fmly n ade yg xsiap lg mnd.. pelik xke pelik gak thun ni.. agk kurng meriah.. huhu tp xksg la sbb kami be3 dpt beraya n pkai sedondon gtu.. ni tema thun lpas..papa ckp thun ni kite alal cart je sbb mama xleh nk gla mor lgpun pewot besha kain xmuat so decde simple wokey.. insyllh thun dpn kami akan meriahkn lg hahah sbb thun dpn insyllh kami be4.hihh

otway blk kedah.. kami blk afta sahur..ni cfa xmnd lg dlm kete die tdo je.. sian ank mama hihihih,bngun sat nk shushu
ni afta mnum shushu n mkn koko krnch lapar la tu.. sian2.. smpi kg dlm kul 11lbih cmtu terus mndkn cfa...tghri kn...

di pagi raya..afta mama mndkn cfa,papa tlg pkaikn baju raye.. hih comelje shuke mama ngk sbb 1st time pkai bju kurung..mule2 pkaikn kain terus ckp 'nanak kak' cfa suh tngal kain mungkin xbiase kn.. hihi mama pkaikn gak hih nakal la
ni die da shantek wangi2...mama bg mam dulu sbb nti cfa tngu papa blk smbyg raye lame plak.. mama bg nasi impit,phtu cfa nk mkn kuih raue pun mama bg.. hh

gurau senda ceria pagi syawal nan mulia..mengeratkan hubungan diantara anak n bapak. hihih.. i loike

kami di pagi syawal nan mulia.. ni picca mama suh cik pidah amik kn tp cfa dok pndang tmpt lain. hhi tp mama mntk cik pidah amik lg skli. hihihi ni kire cndid la:)

ngk skli mcm cfa nk cekik adam je tp bukan lorh.. cfa nk peluk adam n syg die tp adm xmo.. adm xsuke gurl la die suke kwn ngn boy je. hihihi ni dok ats moto abg kodh. hih pewot mamam je nmpk kedpn bby kt dlm pun nk gak intprame..

da besha upenye ank mama ni.. hih xlame lg jd kakak. hhihi ni dok terkenangkn tok nek kat s.alm ye...snok gak bile da kwen ni beraya ngn insan tersyng...

mase untuk kunjung mengunjung.. da pndai jln x mo dipegang hih smpi butang bju pun xsngkut.. agk pnas ckit almklum la pnas pg so tutup pale lor.. kelihatan mama memboyot di belkng with abg kodh n mak teh.. cik pidah n papa kat dpn...yg lain xblk lg.. tu psal xbape meriah.. tp kami tetap kunjung

inilah barisan kite.. lalalal hahah mcm bkwad je ank mama ni. nge.h mari kite menuju umh tok sdre kite

toleh ckit.. umh sblh xde org la.. hihih

ni je la story yg saye updte arini..tu pun da habukk ckit.. raye nk hbis pun

7 comments:

Sricahaya said...

cute si kecik berbaju kurung..

'NuReeN' said...

comel la c'fa berbaju kurung.. knapa c'fa jln mcm nak berkawad..heheheh 'joke'.. elly my daughter suka pakai bju kurung siap ngan selendang lagi..

ikiqzana said...

alala.. mmg comei cfa pakai baju kurung.. pastu jenjalan raya smbil tutup kepala ngan towel.

perut mama cfa dh besar yer.. seronok negok.. harap mama cfa dn baby sihat yer.

mama c'fa said...

nureen: kak die jln kawad sbb papa die army mse ngdung suke ngk org bkwd je hihihihi bestnye ank akak nk gak pkai sldng,cfa jgn kate sledng tudng pun xmo.. pkai tuala tu sbb die nk kua pans je die akn pkai lau x xde la

ikiqzana: tQ kak zana.. akak pun same jge bby kt dlm tu

mama_iris said...

ololo....cantek nye sedondon....bunge2 baju yaaa....neh yg semangat nak kasi Khayra adik gak ni..heheehe

mama c'fa said...

mama airis: TQ.. mama airis pun pe kurngnye shantek jugak dpagi raya..bile nk tmbh tu...khayra pun da besha

CRAFTCOM ENTERPRISE said...

salam!ur husband dlu sekolah sik ke? if yes, i rasa kmi kenai, 1 clas dulu, nduk mna skarang?cowiii ganggu-form 1-form 2.(SEK MEN KEB SIK-KELAS KHAS)

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami