Tuesday, October 26, 2010

kegatalan

hurmp....y tajuk kali ni kegatalan?? hurmpp wokey cheq nk habaq ckit ni..skang ni cheq da masuk 36 minggu. yeahh ade lg 4 minggu cmtu kn nk bersalin.. so probnye kat cni..sejak bermenjak ni bdan ni terase gatal2 n miyang la.. pehal ek.. alahan ke? hurmppnk kate baju xbasuh ishhhh tipu la kn hari2 basuh baju woo siap bowh DOWNY lg kasi harum la kn n senang dgosok..so bile da gatal harusla nk menggaru je kan..bile da garu rase sonok la kn nk garu n fill die tu leh lene. hakahakhaahkah pe ke pelik je koje ni... so nk xnk bile nk tdo mlm kene g toilet simbah air panas(bukn air masak tau tp air hujan shower tu gune yg panas hokey)simbah kat kaki n lengan bagi hilang tp sblm tu kene sabun la dulu kasi bakteria n kuman hilang..alahai..alahai.. ni smbil type ni caye x saye ngh garu lengan n siku sbb gatal la..

tang pewot ni gatal gak rasenye tp seb bek xberbekas n merekah..hikhik nk bgtau pweot ko tu cntik la kn.. hihihihi betul la pewot xde keresh mark a.k.a merekah/parut sbb pregnt ye.. hi(maaf la nk eje xreti la paham sndri la ek..) tp tu la gatal la... adoiiii

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami