Thursday, October 28, 2010

mY GirlFriend is A GuMiHo


moning...ceria2 kn dirimu selalu okey..walaupun dirimu xseceria pagi ni. ngeh...smlm letih sgt rasenye then mlm tdo lene2 ayam je..mungkin nk ujung bsalin2 ni kn.. tp xkesah la jnji dapat lelap..hih oyeahhh mlm td dlm kul 7.45 ke 8.00mlm ngk drama korea.. uwahh citer die memng best..bile ngk boleh berangan n tersengeh2.. mcm kite je yg blakon hikhik..(verangan je la kn) tajuk citer tu my girlfriend is a gumiho...angkat angan sape penah ngk drama ni.. hihih best kn2.. okey cter ni aku ngk kat channel astro 393 S ONE HD..sape gune piring hitam (astro beyond) dpt la channel ni.. tp semntara je coz nk promte. hihihih channel tu seme citer korea n mcm2 la.. ade vdeo muzik n bagai2 best la jugak.. hihih so sape pkai piring biase(bukn piring cawan yerk) mungkin xde kot channel tu.. (xpsti lak sile lihat sndri ye..klu mau tukar ke beyond la)

citer die mengisahkan musang sakti yg hidup selama 500tahun dtg ke dunia manusia n impian die nk jd manusia (die ade ekor cntik tau) n bercinta mcm manusia normal walapun die terpaksa harungi pelbagai dugaan. hihih.. nk tahu lebih lnjut korng tonton sendiri la.. lau xde channel tu korng boleh downlod citer tu.. hihihi hero n herowin die pun shomel n hensom. uwahh mamacfa suke la...



MY GIRLFREND IS A GUMIHO
(PROMOTE CKIT CITER NI EK..CEPAT2 DOWNLOD)



No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami