Thursday, December 9, 2010

cfa owhhh shifa



**ni mama klik2 mse tu mama ngk tv cfa ngat mama xnmpk..nk cuit2 adk


"aya ma ni ishhhh" (ala mama ni hishhh!!!!!!!) tu la jwb dak kecik sorng ni. hurmp cfa skng da mcm2 prgni die sejak ade adik ni tp mama xkesh sbb mama da jnji mama akn syg cfa same mcm cfa lahir dulu smpi skng n ksih syg mama xkn berubh wlaupun ade adk dah.. hih cume cfa je yg da lain ye la mungkin takut mama ilng prhtian tu yg buat mcm2 prngai kn.. hihihih mama xmrh la cume geram je tp nmpk klakar la noty2.. hih mucuk2 mama ni..



**teruja bile ngk adi da kua siap pegang pewot mama ckp"mama bby ek..ekk" mama pun ckp la tu adik da kua la hihih...

2 comments:

win@momyShaneQeisha said...

hai mama c'fa.congrates dah dpt baby baru.sepasang dah,best kan.comelnya muhammad shafwan adha.Ada lah geng c'fa dah

ibudhani said...

hai!!!

tahniah dh deliver!!!! bestnye ...tringin nk ade bb lg.... heheeheh...

mama c'fa,
dhani still BF lg... kerje mengepam x pencen lg...
mama c'fa, u can do it punye!!!! mustahil xde susu kan... sy ni jenis bknla meriah sgt susu...tp susu still mncukupi hingga now....
awk yakin je susu still ade....sy pegang kata2 ni "selagi bb isap slagi tu susu akan ade"... cume mmg ade pasang surutnye kuantiti susu tu...(ni bg kes sy la..n dia mmg sync dgn keperluan anak sy!!!)

dlm pd tu awk bnykkan bace info psl dunia BF ni...n join forum susuibu...sume tu bnyk mmbantu sy hingga la ni....majalah pama pun bgs jgk...cube gali dr blog ayu pn bgs tau!!! http://ezurin.blogspot.com

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami