Saturday, December 25, 2010

posto..posto..

im back..wahh mcm ko ni ade uat single album lak kn.. hikhik.. no..nop. k.. me shuke2 je al kebusanan ni.. hurmpp senarnye de lg 2ari nk lpas pntg ni.. lege rasenye..tp owang tua2 habaq yg ujung2 ni kne jage2 mcm2 boleh jadi.. nk prcye ke or x shaye xpsti la pepun shaye ekut almklum la mulut org lame (mak,nenek) ni ade masin n manisnye kan.. hihih alhmdllh spnjg tempoh bpntg ank ke2 ni senang n badan pun rase shat luke pun cpt baik xmcm yg 1st dulu...

hurmppp sblm ending N3 kali ni k tnye pd kwn n para belog yg sdng bace psal 'prncng keluarga' baik ke buruk jika ambilnye..pada yg de pnglmn boleh la shre kat shaye ye sbb masih was2 nk mkn ni.....

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami