Thursday, December 15, 2011

Tired

Penat to xberbaloi lah sbb ape yeahhh hurmppp

Holiday
Last week me n husbnd n cfa n opismate fly ke medan,indonesia slasa mlm bru smpi ni fuhhh terasa penat bukn sbb soping ke ape tp sbb melayan kerenah cfa tuh hurmppp mcm2 hal muntah lah sakit pewot la nk mkn itu la mkn ini lah...btk songeh tul.... Mls nk cerite layan je la gmbr ni ...percutia without afan sgt sedih tp tu lahhhj

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami