Tuesday, December 27, 2011

T.U.E.S.D.A.Y

ohhyeahh.. bekerja la kito sekueknyo.. nga..nga... lagu apakah itu.. pnah dgr bukan tp tidak ingt tajuknya...

hurmpp xtau nk mule mcmne...arini sudah kerja setelah seharian kite bercuti semalam(isnin) pd yg cuti lg tu selamt bercuti n ev a nice holiday...me!! xpegi mne2 pun duk umh je.. blk kampung je..ahahh dekat sgt.. mak aku duk shah alam.. so bleh ulang alik bile2 saje ye... hih now da jrg gak blk sbb agak kesibukan kebelakangan ini.. so lst week blk sbb cousin kenduri tunang.. dpt la bdak2 jumpe tok nek diorng...n aku pun dpt lah jumpe tok aku n spupuspapat..walapun knduri tunang je tp dsbbkn rmai sgt snank saudar so meriah nye mcm knduri kawen plak.. hahaa

arini aku amik borang opsyen.. so nk sign ke x ek? bile kire2 xbyk mne pun knaikan tu.. tp alhmdllh la..

1 comment:

budakijaupendek said...

kadang - kadang option ni mengelirukan je kan ??

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami