Monday, January 11, 2010

back to opiz!!!!!

oikk kija ka kamu.hihih seperti biase aku dtg kje tp arini aku agk kelewatan ckit dek sesakan lalulintas kat MRR2.hurmpp hangin gak la dibuat nye aku da kua awl tau x???hurmpp da la awal ngt smpi awl tp lmbt gak. hurmpp xpsl2 kne isi borng biru lg.. woi!! ngat ini pejabat bapak ngko ke? oh tidak !!!!!!!!!!!!! ni pjbt aku kija saja.. hahahah gile ke aku ni.. hih saje je diskus ckit.. pepun aku hepy gak g kje. aku emng da tau kje akan menimbun.. tp xla cm timbunan stoberi aku beli tue(upss stoberi)hih 4getit dlu ok... ha tetbe cc mai ke cc pngil aku pun xingt la kn.. die bg aku surt n aku ngk ..uwah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! npe aku dpt lg.. nk tau dpt pe? dpt worning lo.. suh buat surt npe lewat xtra 3x.hurmpp sprti biase la..(bukn biase sgt pun..kali ke 2 kne dah)aku buat la surnt cc semak n die kate oky.. senag je aku kn bute2 hih oik aku bkn saje dtg lewat ok.. leh request x trfic light kat dpn nun dicabut ka..ahakss senang ckit aku pecut eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

situasi cool(bolehla)
bertungkus lumut like lumut aku siapkn kje,,,de memo rfom pn.azla.. wokey die suh buat summry yg aritu aku meet ngn die.. ok aku siapkan.. niway sory pn sye cuti last week(cuti ko)hurmppp end....

aritu aku kate nk bgtau kn aku pegi mne..

aku blk umh mak metua(antr nye pulng-kedah)
aku pergi mesra2 mesraan ngn laki n ank haku (cmron highlnd+zoo ngra'blk kl dah')
aku g kenek c/up bby cfa kurng sht tp die strong(mcm bapak die)
lastly aku antr cfa blk umh nenk die.. bcoz aku kne kje da arini....

to be continued..psal aritu k.. nti aku uplod kn pic ok..


ups to ma luvly frenz.. sory i cnt xtnd ur wedd aritu..pepun slmt pngtin bawu ok.

2 comments:

Feriz Omar said...

Assalamualaikum wbt.

Terima kasih kerana berminat untuk mengikuti tulisan saya. Semoga kita bertemu pada suatu hari nanti.

Wassalam.

FERIZ OMAR
www.ferizomar.blogspot.com

mama c'fa said...

hih welcme bck kt en feriz coz sudi jln kt blog saye ini.. hihih pepun smoge en feriz bahgia,ceria with fmly n kerjaya

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami