Thursday, January 21, 2010

JOM MAKAN MEE BANDUNG

wokey.... bulu mate ku da pnjng pun wlpun pndek (huh gune maskara pnjg la)hihh 2-3weeks ni aku dok updte blog je..dok join bagai2 contest.hihih tpi xde la byk pun..yg mne aku rase mnrik aku join la.hihih al pemulaan la kn..hurmppp so kali ni aku nk promote ckit psal makan2..hurmppp


SILA KLIK BANNER NI OK....!!!!!!

Too u olls yg suke mkn bandung n mee udang tu..leh lah datang ke gerai fmly saya(kepunyaan ayahnda tercinta) yg terletak di pasar stdium sek 13, shah alam..ianya dibuka setiap hari ahad(ala pasar pagi ahd tu,,kitorng pngil "kabut sale" sebab srbut byk sgt gerai)-aku suke-upsss terlepas dri citer ok cntinue blk ek..perniagaan/penjualan bermula seawal 7.30 pgi s,pi 12.00tghri je tau..hihhih semngkuk rm 3.50 hinggit...al standert mkn ctu seme rm3.50(gerai lain pun tau)..hihih so u olld boleh la dtg bsame fmly menikmatinye..hihih ok lau nk see2 dlu boleh la klik kat cni..hihihi so jom lah beramai2 pergi makan mee bndung spesel...smbil tu boleh la soping2 barang lain gakt kat pasar tu..ihihi


P/S: YG DE UDANG NI MEE UDANG N YG KUAH PEKAT NI MEE BANDUNG
hurmppp terliur kn.. hihihi cepat..........

12 comments:

zaza said...

sedap.. terliur la pulak

Mas Online Shop said...

wahh nampak cam sodapp jer :) yummy

mama thieya said...

alamak,.. menjilat ibu jari kaki ku... best jer nengok

mama c'fa said...

yeahhh smpi jilat ibu jari kaki huh tp jgn smpi jilt ibu jri kaki bby yeah mama T....

p/s: try la ek.. jemput n sila lah berkunjung ke gerai nti..hihi setiap hari ahd okey psr stdium tau.... cari jgn x cari

ikiqzana said...

wah bagus ni.. suker mkn mee bandung.. bole g terjah kt kabut sale ni..

niny said...

sedapnye...kalu tempah boleh pos ke uk tak?

Love Says it All~ said...

LEARN MAKEUP WITH EYRA RIZAL TOUCH!
MAKEUP CLASSES AVAILABLE!!!
Personal/self grooming makeup class:
-basic class
-introduction of products & tools
-types of foundation
-shading & contouring
-eyebrow shaping
-usage of certain products
-oily, dry & normal skin
-face shape/chart
-suits for dinner, day, event makeup
Personal class schedule:
21/3/2010 : SHAH ALAM RM150/PAX (E.R MINI STUDIO)


Bridal makeup class (2 Days)
-Basic to advance
-(all of the above point)
-including extra tips and tricks
-2 shawl & hair styling
-engagement, wedding, heavy event makeup
**Bridal class schedule:
-27 & 28 FEBRUARY 2010 : SHAH ALAM RM500/PAX (E.R MINI STUDIO)
-27 & 28 MARCH 2010: IPOH RM500/PAX

** classes include goodie bags. different gifts for each individual
** lunch, products & tools will be provided
** certificate of attendance will be given

(Other Promotion)
PHOTOSHOOT/MAKEOVER PROMO 30% OFF!!
Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory
** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person
> limited up to 10 people only
> booking RM50 only


WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

catz said...

salam,

wah..nampak sedap betul lah..
meliurkan mee bandung dan mee udang.
ni mee bandung muar style kan? yg guna kacang tanah dan udang?
ehhh...terliur.

salam perkenalan.

catz

mama c'fa said...

HYE CATZ.. YUP GUNE KACANG N UDANG GRAGAU..HIHIH MARI LA KE GERAI NI WKEND JE BUKAK HUH

Ieza said...

ni boleh lawan mee bandung yg kt muar tu ker..
rasanya tidak tapi x mustahil kn..
nampak cam sodap gak..

mama c'fa said...

nk lwn mee bndung muar tu x pasti la kn.. pepun cube dulu baru tau..hhihih sila2 lah berkunjung yea....(my father pun asal sane..musthil or tidak, hirup skli tnye perut huhu)

mama c'fa said...

insyllh sedap,lau kurang harap maaf la

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami