Wednesday, January 20, 2010

saat-saat terindah ibu dan ayah bersama simanja

"SAAT-SAAT TERINDAH IBU DAN AYAH BERSAMA SIMANJA"
sticky mode at 31 JANUARI 2010



Yeah contest again lo....hihih hih tamak ke aku ni join seme contest!!!!!!! no....no.no.. ok..aku juz try,im trying ok be da best site know...hihih so kali ni aku join contest yg dianjurkn oleh hurmpp aku pun xpsti nme sis ni coz ngk profile nye xde la.. hih pepun link die je la aku ngk ek..... ok byk gmbr aku gune tok contets kn.. so kali ni ngn tema fmly ..then aku pun pilih la gmbr ni sbgai calon dlm contest ni ..
v
v
v
v


ok nilah gmbr yg aku pertaruhkan..ni mase bercuti kat cameroon higlands 2week yg lpas..with hubby n bby cfa(kt stoberi farm)..


too uall yg terbace blog ini n nk join contest ni boleh lak klik n terjun ke blog !!!!!!!

8 comments:

ikiqzana said...

gud luck ye.. zaza sngt comel..

ikiqzana said...

salam liana.. tersalah bagi nama anak plak.. sori ye..

anak liana mmg comel..

gud luck ye..

mama c'fa said...

hijijkik..tq akak...k

shafiq said...

wei bukan nak bagi sokongan kat mee bandung family kita ni..dah hebah2 kan ker blog ni

mama c'fa said...

ngek ko.. aku lempang kang dik

RyNa said...

slm ziarah...kite dtg terjah ni yer..gud luq

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

cute!

mama c'fa said...

TQ MUMMY STEPHANIE

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami