Monday, March 22, 2010

AKU DI -TAG-

yeahh morning semua.. isnin yg ceria bg ku sebab pepagi aku dah memulakan kerja.. yeahh aku telah di TAG oleh Ellis Suriyani hhi ni lah 1st tag yg saya akan jwb selamam bebelog. gi(mcm lame je aku ni bebelog) kan2.. hih tq2 akan saya jwb dengan tanpa segan silu ahahahahahkk..


* siapakah diri anda dirumah?
-mama monster kepada cfa tasha n encik hubby,tukang masak ala2 gitu,pembasuh kain yg munasabah,tukang mop lantai yg yg di iktiraf oleh MR.Muscle.hih-

* siapakah diri anda disamping rakan?
-saya seorang yg suke ketawa.. yerpp bile dah ketawa sush nk stop smpikan perut ni sakit2,banyak ckp tapi bukan selalu okey.. suka nyampuk ckp kwn saya hihih men msuk je tanpa beri signal(xcaye cube tanye cik lilo rakan skerja saya)n hapy gul-

* 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai
- camera NIKON model DSLR 3005(sape nk hadiakn kat saya yea...)
- nak beli NOTEBOOK (sendiri punye xmo pinjam papa nye)
- miliki kereta sendiri (skarang g keje gune kete papa)
- yeahh mau ank byk(hihih skng ni dlm prose)
- bdan yg cntik n solid molid lepas berpantang nanti

* siapakah nama pasangan anda?
-cinta hidup mati aku-En.Mohd Razali

* ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda..
- penyayang
- rajin menolong bile saya punye penyakit malas datang. hihihi
- pelukan die.hih(syhhhh bile dlm pelukan die terasa selamat dari bencana)hih
- die bulat2(jgn pikir lain yea)
- bile die senyum ade lesung pipit

* bila tarikh anda couple
upsss kami xdclre tuk couple lah.. sebabnye kenal hanye kawan biase pahtu xde feeling pun tetbe ajk kwen. hihih ok x?(jodoh namanye) tp lau nk date mase ngn ex lame2 tu ade la hih

* apakah kenangan pahit anda bersama rakan anda?
-mase skolah menengah time hujan nk lintas jln nk g skolah dalam hujan lebat trelar lalu terus simbah ngn air lopak n lecun la pegi sekolah. hihi

* lagu tema cinta anda?
-cahaya cinta.hihihi(bukn tiru Dato Ct ok)

* apa perubahan yang ingin anda lihat pada pasangan anda
-romantik ckit hih( sebab hubby bukan yg romantik tp die penyayang hikhik.. boleh ke??)

* tag 10 rakan lain..

okay cik ellis suriyani..done!!

8 comments:

LYaFRINA said...

waaaaa...
best kalu dpt kawin dgn bestfriend kita....

**lya mana tu???
its me???
hihihiiii

mama_iris said...

trime kaseh tag kite...
tp kite dah buat dlm entry lepas2...hehheheh....takpe2....share2 cerita k..

ikiqzana said...

isyaallah nnti kita buat yerr.. thx add kt fb.

ibudhani said...

mama c'fa nnti sy reply "aku di tag tu ye...thx ek tag sy...sungguh menariks!! haha jenuh ni nk jwb soklan cepu mas ni..kalah soklan subjektif sejarah ni... hahah...anyhow sy akn jwb jgk dgn tnpa segan silu gaks..ahahaks jugak...heheh

from picca mmg nmpk mama c'fa seorg yg hepi go lucky...

~aSHa~ said...

wah nak anak byk tu..chaiyork..usaha tangga kejayaan..

nti asha buat ye...tq mengetag

mama c'fa said...

upss mama iris.. maaf ya. kite xtau la.. pepun tq hikhik..
ank byk itu sunah hikhik

Farazila said...

saya dah buat.....

hihih..tp byk soklan yg x jawab agy coz sy mASIH BUJANG....hahahha

ibudhani said...

mama cfa...sy dh wat...

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami