Thursday, March 18, 2010

cucuk buntut ka lengan??

okeys arini genap la cfa 1thun 2hari so this day 18/3/2010 die kne g cucuk 1tahun. hih cian ank mama.hih tghri ni kne blik bwk cfa go to kenek..hi stndby yea syg..xmo nagis2 ok.. cfa kn kuat. hikhik..

ayok!!!!!!! hari pling x syok arini.kt opis xrmai owang la..ade yg mc c/kup tummy,ade yg kua g site hurmpp n mcmw2 la.. hikhik deret tmpat aku ni de 3 owang je.. hukhuk deret depan ade 4 ke 5 org cmtu la.. pepun tghri ni terus ca-alip-but-cabut(hikhik betul ke) owahhh

pstt dik din lalu blkng aku ni..pehal ek.. owh die ni memng suke ronda2 almklum la tmpt aku ni ujung kn..hikhikhik

quest??????????? y minyak wangi cc ni harum semcam ek? aku xtau la.. suke ati die la nk pkia perfume pe pun kn.. jnji idung aku boleh lg tampung okey.. tidak de kesumbatan yg melanda..(to opismate aku yg bace N3 ni..gelak2 la korang ek..) hikhik hurmppp

memikirkan sesuatu tp aku xpasti la?????????????

2 comments:

Farazila said...

cc ade offer minyak wangi br ker??
huuhuhuh...

mama c'fa said...

xde la fara..smlm dik din tnye yana.hihi bile nk mai opis ni...

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami