Wednesday, March 3, 2010

muvie time

huhuh wokey mau crite sebelom kdtangn 1march yg lps tu wkeend nye aku kua b2 ngn hubby.hih were cfa???? cfa kt umh nenek tok die.. hihi Y??? huh nk tau nape ek..sebenarnya kan ari jumaat cuti sempena maulidur rasul so mlm tu pergi la blk umh mak saya a.k.a nenek tok cfa.. huh blk saje je xpln nk tdo pun sbbnye papa kne kje sok..so odwy blk tu papa decide cfa tnggl kt umh nenek la.. HAH!!!!!!!!!!!! tkjut aku sbbnye xbwk byk bju pun juz bwk spsang bju+kain lampin(harus)+susu+bntal mucyuk n cat die je. hihih papa ckp xpe umh mak kn de bju cfa.. so mama pun ok je.. hihih tau nenek die lg la okey.. hih so smpi2 je... bla..lalal .lepakkingkong queen kt umh nk blk je ckp kt mak yg cfa tnggl cni ye saje je.. hih mak pun ok je.. hih tp sblum smpi umh aku da singgh tesco bli ckit pampers n susu n 2hlai bju. huh so cfa tnggl la.. hih blk la kami b2. huh projek time!!!!!!! ngeh2.. projek kemas umh okeys..

muvie time..
hari: SABTU
lokasi: KAY-EL-CICI
buat pe: ngk muvie LUPIKIRLAH SENDIRI(citer malay ye.. sokong ok)
makan : mkn kat footkot ( hahhaaah mkn pasta.. ermm x ingt nme pe kodai tu)
sampi pukul: petang nk mlm cau pusing dlm kete..

hari : AHAD
lokasi: MINES
buat pe: ngk muvie THE BOOK OF ELI (citer omputih ok gak)
makan : mkn woti +salad kat SUBWAY
sampi pukul : 8mlm.. smbil jln bli selua cfa. hihi

blk je ngk muvie ari ahd terus amik cfa. hihiihihihii

1 comment:

Epul Azimi said...

bwat honeymoon ngan movie la ni....hehe

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami