Monday, November 8, 2010

LAME LAGI KE?????? part 2

negk ticker aku da 38week kn.. ekut due 20 ke 22hb ni.. tp ntah lewat ke awl ke aku xpasti sbbnye bile fkir2 n rase mcm lewat dri due pun ade..wisau lau lewat sbb aku xmo kene bsalin PAKSA (induce) org kate sakit.biarla sakit nk branak normal je..pech ketuban ke darah ke sakit mulas ke pinggang cmtu...hurmpp mase cfa dulu skit mulas ke pinggang cmtu leh tahan2+gelak lg.. hurmpp kali ni xpasti lak.. harap bsalin mngu ni xpun mngu dpn raye haji ok gak kn.. raye haji berkat ckit sempene raye korban kn so aku berkorban nyawa demi melahirkan si dia yg dtunggu selama kurng lebih 9bulan ni.. niyahahahahahahaah.. ya allah permudahkan urusan aku untuk melahirkan zuriat yg kedua ini.. semoge selamat semuanye.. ngk tarikg kat gmbo scan 20,21 hb cmtu.. hurmpp apepun menunggu dengan sabar ni...

bile mlm makin xselesa dah.. tdo sane xkene tdo cni xkene.. rase katil syok la rimas tido dlm bilik rase mcm teparap tp bile tdo kt depn bentang toto ke tilam ke lg la sakit lenguh badan pinggang bagai ni.. nk xnk kene lelap gak dlm bilik ats katil sbb snang nk bngun. hurmpp kencing jgn ckp la lau leh nk je aku pkai pampes cfa. hih boleh x?( nti cfa ckp ma yak!!!! mksudnye bewak haahuahuahua)....hurmpppppppp


tunggu ku tunggu
tiba saatnye kau kan lahirke dunia
dengan kudrat yg ade akan mama lakukan apa saja demi untuk dikau melihat dunia ini
semoge dikau sihat bile lahirnya nanti

tunggu ku tunggu
dikau penyeri dlm hidup mama dan papa serta peneman buat pasangan mu nurshifa antasha
gugur ke bumi setiap titisan mama salurkan untuk mu
demi membesarkn dikau..
semoga dengan kehadiran dikau kelak akan menceriakan lagi suasana dalam hidup mama,papa n kakak cfa...

sayang ank mama....bby berry ku...

4 comments:

Ieza said...

salam..dh lebih hari ker...biasanya diorg akan letak ubat untuk paksa kuar...
tuk anak kedua ieza dh rasa pengalaman tu..sakitnya sama jer cam bersalin normal..

mama c'fa said...

TQ ieza..kite lom lg due.. tgh tungu mase je ni.. due 20hb ni.. wisau la lau telebih hari nti kne masuk ubat hihi.. owhh mcm tu ke sakit nye same je cume masuk ubt n normal

sara ahmad said...

hi dear.. i saw your blog dalam my followers.. thank you so much.. just to let you know, we have changed our blog add : just in case you can't enter the old one.. it is www.thatcutelittleromper.blogspot.com.. :)

thanks again dear, and i just love to read your blog.. keep on writing yaaa.. :)

Ieza said...

sakitnya sama jer..xyah risau...he3..
kalu ieza labih risau kalu tiba2 kena operation...takut gak sbb x pernah rasa..

apapn semoga selamat melahirkan..dn berpantang..

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami