Wednesday, November 3, 2010

RATU HATIKU..

"ibu...ibu.. engkaulah ratu hatiku...bila ku berduka..engkau hiburkan selalu...ibu..ibu...engkaulah ratu hatiku...tima kasih ibu"..

bile dgr ikln lagu ni kua mesti cfa bediri hadap mama n terus goyang bdan kekiri n kanan..kdang2 mama nyanyikn tuk cfa bile pas mnd...hih tp mama nyanyi mama tukar 'ibu' kpd 'mama'..syoknye bile nyanyi pas cfa mnd mesti mama dpt kiss. hhih shuke2.. mmuah.. mama syg cfa..walaupun xlame lg cfa nk dpt adik,kasih syg mama n papa xpernah lari kurng k..same macam cfa lahir dulu hingga besr skarang n sampi adik keluar. hihi mama akan beri sama rata semuanya....mungkin bile adik lahir nti lebih prhatin mama kne tumpukn pada adk sbb die bby lg..tp jgn wisau papa,atok,nenek,acu,alang,angh,uki semua sygkn cfa...hihihihi luv u syg...

4 comments:

LYaFRINA said...

wahhh..
kandungan dah makin besar..
msti x sabarkan.. lya doakan semoga selamat segala-galanya..
cfa pon comelnya lentuk atas prt mama

Sricahaya said...

nampak cam dah sarat dah tu..

mama c'fa said...

tQ kak lya.. doakn saye slmt bslin. hihh rase takut pun ade gak ni

kak sri: nmpk je mcm sarat wisau xbslin ekut due je. hihh

L.E.N.S.A-N.A.N.I said...

tahniah kerana bakal melahirkan sorg lagi umat Muhammad.. moga mama c'fa sihat & selamat lahirkan baby yg comel.. mesti bdebar kn..?

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami