Tuesday, November 24, 2009

MORE RIB???

uwahhhhhhhh smpi gak makincik kat sane..katne??? kat morb lol huaaa..n3 lpas tu kn cntinue nihah..wei haku pegi gak nek lrt smpi ampng phtu cik fara jmput pegi ngn die nek kete.... ngong2222

otwy morib...(nk ke pjbt dlu amik ira n adik a.k.a din) adk bwk kete..haku fara dok blkng ira dpn.. huhu syok wo pjlnan kite org ke sane coz nek kete ber4..yg xbleh bla nye seme lhir tahun yg same 1986 tau.huh haku sorng je yg da kwen(gatei sgt mse tu) huhuh dlm pjlnan adik bwk laju si ira ni uat lwk die tkut upenye..bile adk brek je die angkt tngan mcm owng nek role koster tu.ahahakhakaha( ira sowy ek) aku ngn fara ngk sengeh2 je la... si fara la ngtuk tdo smpi xsdr nk smpi.... yg haku lak dok bjge lyan enset la pe lg... hu smpi kat area mne ntah adk bnti kt ptrnas aku trun bli kudap2 ckit..kbtln kete fara angin kurng da.. (aku xtau pam tyar kete,tyar besikel leh la)ckup angin kitorng then dpn ckit de psr mlm lak.. haku pun ckp la lau de kbab best ni lpar xmkn dri umh...adk pun bnti pe lg trun la ank dra+mak dra ke psar.. kitorng trun psar mcm artis tau org pndng je..hahaha(lmbai2 ala2 miss univrse) cewahhh pale hangguk ko ingt ko ni sape... cetttttt jln2 cri kebab jumpe la gak.. bleh than la sdp coz lpar kn...

1 comment:

Farazila said...

uiks..best2..naik roller coaster...
iana..fara klu nek roller coaster nk nek ngan iera la...leh blaja wat aksi mcm tu agy

hihihi

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami