Thursday, November 5, 2009

seharian aku

uit...''eh nape kamu pkai bju ni?" aku pusing ngk TA aku tegur da..tetbe je aku pun "nape lak?" "kan arini kite nk g site visit!!" "eh yeke?xtau pun" huhuh aku tau la smlm meet die suh g site vsit tp pekenemengene ngn aku ni lak?walhal aku xtlibt pun? hohoh prog 'JEJAK AMAL'..aku pun g la td kul 940.. ngeh sblm g aku mkn dlu ngn kengkwn aku... aku ngk lmbt lg..tetbe cik sha dtg dah ke? huh siap tgur jgn lame2 n borak2 tu.. yola.. aku pun mkn ngn gese weiiii

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami