Wednesday, February 24, 2010

Cfa GOT DA FLU

smlm aku EL coz cfa kurng sehat.. die dpt batuk n selseme ckit... ari senin ptg time amik die mak ani ckp die batuk ckit mcm nk demam je coz kaki die sjuk n puct.. owhhh!!!!!!(lau nenek tau kompom wisau gaban ni) smpi umh aku dgr die batuk2 ckit...so kne la tngu papa blk tok jumpe doc ya.. hurmpp mlm tu die mkn mcm biase tetbe die jtuh ckit so kne pale die seb bek xde insiden teruk berlaku..

time to klinik
cfa mcm biase je xtif tp wisau gak die nk dmam pulak tu td die jtuh.. huhuh mintk2 die ok la.. smpi je nme "cfa antasha" doc pngil masuk n chek suhu bdn ckit je..de seseme n batuk de kahak ckit... phtu doc chek kepla die takut de benjol n ape2 ke.. he said.. cfa ok cume kalau boleh elak kn die jatuh lg(betul ke ayat aku ni) takut de efek pe pelak nti... so nk bla je say tq kat doc tu....kua mik ubt n byr...

kt umh.
smpi umh cfa nk nyum2(die nk mkn)mybe nk kunyah2 kot so aku bg die nasi ckit n die mkn la kn.. phtu bg ubt n kne susu sebotoi terus msuk bilik n 'plap" k pdm suis lampu lor.. hihi nite mama n baba....

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami