Tuesday, February 9, 2010

mcm ne nk jd seorang isteri,mama yg cantek,rajin n kretif ek???? hurmpp tpikir hal ni sejak dlu lg sblm aku kwen..smpi skng ni baru dpt suku je jwpn aku tu... kdang aku usha2 blog mommy2 kt lua sane tu...fuhhh mcm2 de.. bile fkir kn soalan aku td rse mcm xckup je lg..hihih mybe aku kerja kot??eh xjugak kn..walhal wamai lg mommy yg kje boleh dpt jwnp tu..oh tidak!!!!!!!!!!!!..nk jd cantek snang je hias kn diri pkai tantik2 wangi2..(still lg sckup) nk jd rjin lak???okk kt cni aku nk bgtau yg aku ni xde la serajin mommy/suri rumah full time kt lua tu.. buat kje umh boleh la kemas,masak(lom xpert lg tp boleh)bsuh baju n evrthing dlm umh aku leh buat (pling suke mop lntai x tau nape terasa mate ringan sgt..)tp penat mop ni skit pinggang aku dbuatnye,,tp hasilnye memang puas thi superb la(bile cfa mrangkak x la dia sapu habuk hihi gune dettol wngi tau...).ok kreatif???hurmppp aku xpsti la dri segi diri ni aku ni biase suke2 la buat smnting yg mnrik tp kt umh xde la kot nye sbb dok kuartez so x byk la nk d usik2 kn juz alih2 prbot..(aku suke balut hadiah mcm2 pattern) lau kreatif bab masak?? pun xpsti gak.. hurmpp lau msk spgti ke psta ke cube buat yg lain dri lain je al hihih(hubby suke)huhu...ntah la pe aku mlalu pun aku xtau rse kering idea lak arini.. walhal smlm byk je aku nk tulis dlm blog....x upte pun juz ngk2 sudah..

p/s:sape bce n3 ni psti akn ckp paper la die ni nk citer tp citer ntah ape2.huh x ksh la...

2 comments:

~aSHa~ said...

susah kita nak jadi superwoman...tapi semua org mahu jadi superwoman....saya pun mau..siapa yg tak mau..takde impian...tul idak..tapi penat gak..sbb kita bekerja

Anonymous said...

change your mood,refresh your mind

Visit Healing the power of music

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami